İnternet & Teknoloji Instagram neden böyle yaptı başına gelen var mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lan dedim bi ara noluyo ifsam mi çıktı ama girip bakıyorum mesaj falan yok Instagram neden böyle yaptı başına gelen var mi? Cevapla Instagram Soruları Fal Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl O aptal platformu çok sîkleme, Mark yine bilgilerini satıyordur birilerine 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ulan mark Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı. şimdi baktım 11 gizli mesaj var gösteriyor, tıklıyorum hiç mesaj yok diyor 0 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Oha şimdi merak ettim baktım 16 istek diyor ama bir şey yok mesajlarda 😯 0 1 Yorumla dorelendiniz +1 yıl Üç hesabımda da sayı farklı bence gelen mesajları göstermiyor. Yorumla
btflyx0es Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sal mesaj atak o zaman aga 😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl olmz Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Lan bende onun tribine girdim djdjdj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Korktum Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Korkmadım da hani tilt oldum bende snsnss Yorumla
seniilgilendirmiyo Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bende de görünüyor o şekilde ne alaka acaba 0 0 Yorumla
Maniaac Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 709 cevap paylaştı. Sorunlari br. Meta gibi git geller yasiyor 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı. Seninle dalga geçiyor gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O aptal platformu çok sîkleme, Mark yine bilgilerini satıyordur birilerine
ulan mark
şimdi baktım 11 gizli mesaj var gösteriyor, tıklıyorum hiç mesaj yok diyor
Oha şimdi merak ettim baktım 16 istek diyor ama bir şey yok mesajlarda 😯
Üç hesabımda da sayı farklı bence gelen mesajları göstermiyor.
Sal mesaj atak o zaman aga 😃
olmz
Lan bende onun tribine girdim djdjdj
Korktum
Korkmadım da hani tilt oldum bende snsnss
Bende de görünüyor o şekilde ne alaka acaba
İfşan var o zaman 🤣🤣🤣
Sorunlari br. Meta gibi git geller yasiyor
Seninle dalga geçiyor gibi