İnternet & Teknoloji İlgi duyduğum kişiye istek atmalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. İlk adımı atmadım yani bilmiyorum kararsızim sizce? Güncellemeler+1 yıl İstek attım ve kabul etmedi İlgi duyduğum kişiye istek atmalı mıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. atabilirsiniz ona sizin kararınız. 0 0 Yorumla
VuRKaN25 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl a... m aç knk çok etkili bir silah.. kimse karşı koyamaz. tabi olayı direkt ve kesin halletmek istiyosan. 1 0 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Atın tanışmış olursunuz. İllede sonuna gidecek değilsiniz ya. 0 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hayat kısa kuşlar uçuyor 1 2 Yorumla VuRKaN25 +1 yıl yani? Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmedi isteğimi bir aşk hikayesi daha başlamadan bitti 😂 Yorumla
aleynnaaa626272 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayir ilk adimi sen atma 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin dediğini yapicam Yorumla aleynnaaa626272 +1 yıl Hsjsjsjsjssj ne oldu hani dedigimi yapicaktin Yorumla Soran +1 yıl Gaza geldim 🤦🏻😂 keşke gerçekten dediğini yapsaydım Yorumla
artıkhayali Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl bencw istek at bi konusun ama hemen sevgili olmak bi arkadaş ol tanış 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Nersen buradanmi 0 2 Yorumla kalp-komutanı +1 yıl Bana sormadan atarsan boyle olur 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Neyseee Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bence dene yoksa başkası alır 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimse bana gelir bir şekilde Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. At işte ne bekliyorsun 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. At gitsin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
atabilirsiniz ona sizin kararınız.
a... m aç knk çok etkili bir silah.. kimse karşı koyamaz. tabi olayı direkt ve kesin halletmek istiyosan.
Atın tanışmış olursunuz. İllede sonuna gidecek değilsiniz ya.
Hayat kısa kuşlar uçuyor
yani?
Kabul etmedi isteğimi bir aşk hikayesi daha başlamadan bitti 😂
Hayir ilk adimi sen atma
Senin dediğini yapicam
Hsjsjsjsjssj ne oldu hani dedigimi yapicaktin
Gaza geldim 🤦🏻😂 keşke gerçekten dediğini yapsaydım
bencw istek at bi konusun ama hemen sevgili olmak bi arkadaş ol tanış
Nersen buradanmi
Bana sormadan atarsan boyle olur 😂😂
Neyseee
Bence dene yoksa başkası alır 😀