Aylar öncesinde telefon almaya telefoncuya gittim hoşlandığım kişi orada yoktu baştan başka yere yönlendirme yaptilar ve orada gördüm az bir konuşma oldu ondan çok az bir hoşlantı olmuştu şimdi onu dükkanın önünden geçerken görüyorumgaliba hoşlanıyorum bunu nasıl söylemeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olursanız sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl belli etmeliyim hoşlandımı
Yarın telefon alacağım ne gibi bahaneler sunmalıyım?
Ya gözünüzü seveyim neyin derdindesinz hoşlanıyorsanız gidin bir kahve teklif edin kabul ederse birlikte oturur içersiniz etmezse yolunuza bakarsınız neyin derdindesin siz ya 18:20 yaşındaki çocuk değilsiniz artık
Yahu zaten etrafında dolanmışsınız ne var bunda? İnanın bazı şeyleri uzatmanın hiçbir anlamı yok sadece kendinize eziyet etmiş olursunuz ben de biliyorum bir kişinin karşına çıkıp bunları söylemek o kadar basit şeyler değil söylemesi elbette kolay ama olması gereken ben fikrimi beyan ettim tercih sizin başarılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya gözünüzü seveyim neyin derdindesinz hoşlanıyorsanız gidin bir kahve teklif edin kabul ederse birlikte oturur içersiniz etmezse yolunuza bakarsınız neyin derdindesin siz ya 18:20 yaşındaki çocuk değilsiniz artık
Kolay mı hemen teklif etmek
Yahu zaten etrafında dolanmışsınız ne var bunda? İnanın bazı şeyleri uzatmanın hiçbir anlamı yok sadece kendinize eziyet etmiş olursunuz ben de biliyorum bir kişinin karşına çıkıp bunları söylemek o kadar basit şeyler değil söylemesi elbette kolay ama olması gereken ben fikrimi beyan ettim tercih sizin başarılar
İnsan önce yüzünü tanıtacak hemen çat kapı teklif olmaz diye düşünüyorum
Ney hiçbir şey anlamadım abla 35 yaşında böyle şeylerle mi ilgileniyorsun yumurtalar omlet olacak çocuk yalanacaksın tak birine yüzüğü hemen
Sanane benim özel keyfim