Bunu masum görenler var. Konusmalar şu şekilde mi oluyor
_Bugün canlı ders var mı kocam😂
_Kocan evde yoksa olur balam 😂
Bunu masum görenler var. Konusmalar şu şekilde mi oluyor
_Bugün canlı ders var mı kocam😂
_Kocan evde yoksa olur balam 😂
Aldatmanın yeri olmaz. Gönlüne bir başkası girdiyse veya bir başkasıyla arkadaştan öte konuşuyorsun onu öyle görüyorsan o aldatmadır. Bu şekilde aldatıp da aldatmadığını sananlara Allah akıl fikir versin diyorum
Aynen
Evet aldatmak aldatmaktır ister gerçek temas olsun ister online olsun.. başkasını düşünmek sevmek ya da fiziki temas etmek de her türlü aldatmaktır işte.
Cevap
15Cevap
Oyle sey olur mu? :D Kendini farkli biriyle dusunmek bile aldatmaktir aslinda, o karsidakinin seni dusurme cabasi, bundan ne olacak falan :D
Aşık olunca masum sanıyorlar
Girer tabi Yoksa bütün 0ruspular 10 tanesini idare edecek lan 😂
Küfürbaz Jerry sakın😂
Sakin
Sakinim lan ben 😂
Ay benim eski geldi aklıma 🤦♀️
Alt tarafı konuştum sanki yatakta mı bastın demişti🤦♀️
Aldatma aldatmadır noktanet
Bu devrin insanları edep nedir bilmediği için onlar adına girmiyor. İstisnalar için giriyor tabi ki ama rastlarsan işte
Masum değil bir şeyin başı yanlış ise sonu daha b... k.. tandır
Bir bakış bir düşünce bile aldatmaktır. Bahane aramayın.
Onu aldatanlara de
Şaka mısınız? Burada verilen sorular bana güldür güldür show skeçleri hatırlatıyor artık🥴
Soruyu iyi okuyunda gelin amann
Soruyu iyi okuyorum, ama niyetleriniz sorularınız gibi açık mı onu bilmiyorum. Bariz olan birşeyi de sormak aynı saçmalığa giriyor (yani sanırım soruyu bu yüzden yanlış okuduğumu düşündünüz). Her halde böyle davranarak prim topluyorsunuz "aman ben ne kadar doğruyum haklıyım diye"
Bak bu sitede dönen b*klardan haberin yok. Coğu evli burada bu dediğimi yapıyor. Nabiz ölçmek için açtım soruyu. Detayi iyi oku, böyle düşünüyorum mu demişim. Dalga geçmişim di mi
Sanırım senin kendi niyetinden haberin yok kızım uyan ne yazdığını biliyorum tamam mı?)) buna rağmen yazma niyetinden bahsediyorum. Buraya post atanların yarısı zaten yapmak istediği bir şeyi onayıamak için atıyor sen de öyle. Başkalarının kötülüğü ile dalga geçmek aynı kötülüğü yapan gibi bir şey pirim kazandığın da bu zaten şimdi sen beni anladın mı? Sanmıyorum🤦🏻
Ne demek istiyorsun açık konuş
Ekran görüntüsünü aldım seni de diğerleriyle birlikte mahkemeye vericem. Öyle kolaydı kara çakmak insana. Terbiyesiz
😂😂😂😂 evet devam et
aldatmadır her türlüsü sanalı reali yok bunun
Gel de bunu onlara anlat
ona bakarsan aldatan insan yanlış görse zaten yaptığını aldatmaz
Evli mutlu cocukluysan girmez 😂
Çocuğum yok çorbam yok sitede evli arkadaşim bile yok adımı metrese çıkardı oyospulay
Nendendir
Aldatmak tabii yeri mevkisi mi olur aldatmanın
O ne öyle ya aldatmaya da çeşitlilik getirmişsiniz aldatma aldatmadır yani şaka mısınız ya
Ben mi getirdim aw soruyu iyi oku
tabi ki aldatmaya girer
Sayılıyomuş. ben de bişey demedim.
Her koşulda her durumda aldatma
Girmez ten tene değecek 🤣🤣
Anaaa ne kadan ayıp Ayyan abii puuuu
Ama öyle hiç sevmem zaten online ne o öyle 🤣🤣
🤣 🤣 Bir olay dönüyor bugün ama
Girer. Sanalda da konuşuyorsun reelde de.
Olsada fark etmez yakalanma yeterki benim esim olsan konusmana birsey demezdjm ama
Bence girer
Girer bu arada evet
nasıl ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?