İnternet & Teknoloji Istagramda yorum yapamiyorum neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sınirlandırıldı diyo nedemek bu? Güncellemeler+1 yıl 😏😏😏 Istagramda yorum yapamiyorum neden? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gariphikaye01 Takip Et Xper 7 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl Sınırlandırıyorlar yani dışarıdan yorum yapanları istemiyorlar kendi arkadaşlarıyla beraber yorum yapıyorlar beraber ekli olan arkadaşlarıyla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkese acik 90li yillar nostalji sarkilar filan yorum yapiorum her insan yapar bunu anlamadim Yorumla
pamelyan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Şikayet edilince oluyor birkaç güne düzelir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimseye kotu yorum yapmadimki Yorumla Soran +1 yıl Ilginc Yorumla
06zehra06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uyarı almışsın uyarı süresi bitince yorum açılır.. 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Onedemek allah allah Yorumla 06zehra06 +1 yıl Yaptığın yorumlarla alakalı olabilir.. Yorumla Soran +1 yıl Bn kimsenin aleyhine yorum. yapmam sık yaptim heralde sevmiom. istagrami Yorumla 06zehra06 +1 yıl Sık yapınca kapanmaz ama instte böyle kısıtlamalar oluyor bazen Yorumla Soran +1 yıl Yok bide kapatsalardi orasini burasini acanlari kisitlamiyolar degisik biyer 😌 Yorumla Soran +1 yıl Sagoll Yorumla 06zehra06 +1 yıl evet çok tuhaf her türlü sahtekarlığı yapanları dolandırıcıları kısıtlamıyorlar tuhaf Yorumla Soran +1 yıl boş ver yaa cok sagol. ilgin icin zehra😊👍🏼 Yorumla 06zehra06 +1 yıl önemli değil Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok fazla yorum mu girdin 0 0 Yorumla
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yasaklamışlar seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kim niye ama Yorumla chocos3 +1 yıl fazla yorum atmışsındır ya da şikayet yemişsindir instagramda kısıtlamıştır yorum atmanı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Spam yemişsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl One demek kimseye kotu yorum yapmam ama insanlar degisik ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla takip etmişsindir vs. Mesela ben bir tane diyetisyenin videosuna evet size katılıyorum yazmıştım İnstagram bunu spam olarak algıladı 2 gün öyle durdu Yorumla Soran +1 yıl Desigik bi yer😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sormaa. Yorumla Soran +1 yıl 😊👍🏼 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzelir birkaç güne. Yorumla Soran +1 yıl Sikinti yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamdır o zaman ablacığım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sınırlandırıyorlar yani dışarıdan yorum yapanları istemiyorlar kendi arkadaşlarıyla beraber yorum yapıyorlar beraber ekli olan arkadaşlarıyla
Herkese acik 90li yillar nostalji sarkilar filan yorum yapiorum her insan yapar bunu anlamadim
Şikayet edilince oluyor birkaç güne düzelir
Kimseye kotu yorum yapmadimki
Ilginc
Uyarı almışsın uyarı süresi bitince yorum açılır..
Onedemek allah allah
Yaptığın yorumlarla alakalı olabilir..
Bn kimsenin aleyhine yorum. yapmam sık yaptim heralde sevmiom. istagrami
Sık yapınca kapanmaz ama instte böyle kısıtlamalar oluyor bazen
Yok bide kapatsalardi orasini burasini acanlari kisitlamiyolar degisik biyer 😌
Sagoll
evet çok tuhaf her türlü sahtekarlığı yapanları dolandırıcıları kısıtlamıyorlar tuhaf
boş ver yaa cok sagol. ilgin icin zehra😊👍🏼
önemli değil
Bu soruyuda gizli sorma değilmi?
Çok fazla yorum mu girdin
Yorum engelin var
yasaklamışlar seni
Kim niye ama
fazla yorum atmışsındır ya da şikayet yemişsindir instagramda kısıtlamıştır yorum atmanı
Spam yemişsin
One demek kimseye kotu yorum yapmam ama insanlar degisik ozaman
Fazla takip etmişsindir vs. Mesela ben bir tane diyetisyenin videosuna evet size katılıyorum yazmıştım İnstagram bunu spam olarak algıladı 2 gün öyle durdu
Desigik bi yer😏
Sormaa.
😊👍🏼
Düzelir birkaç güne.
Sikinti yok
Tamamdır o zaman ablacığım.