İnternet & Teknoloji Binance adıyla kısıtlandırıldınız diye link geldi tıkladım ama giril yapmadım bir sey olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor dolandırılır mıyım yanlıslıkla tıkladım bir sey olur mu ama giriş yapmadım? Binance adıyla kısıtlandırıldınız diye link geldi tıkladım ama giril yapmadım bir sey olur mu? Cevapla Binance Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. kullanıcı adı şifreni yazıp girişe basmadığın sürece tıklasanda bi sorun olmaz 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı. aynen dolandırıcılık. herhangi bir varlığın yok orada. olsa bile öyle bir kisitlandirma diye bir yetki yok. 😆 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı. tıklama sakın enai 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tıkladım ama giriş yapmadım bir sey olur mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kullanıcı adı şifreni yazıp girişe basmadığın sürece tıklasanda bi sorun olmaz
aynen dolandırıcılık. herhangi bir varlığın yok orada. olsa bile öyle bir kisitlandirma diye bir yetki yok. 😆
tıklama sakın enai
tıkladım ama giriş yapmadım bir sey olur mu