YouTube'a ıslık çalarak ve mırıldanarak şarkı bulma özelliği geldi. Özelliği nasıl buldunuz?
https://x.com/bosunatiklama/status/1794977292269039938?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
YouTube'a ıslık çalarak ve mırıldanarak şarkı bulma özelliği geldi. Özelliği nasıl buldunuz?
https://x.com/bosunatiklama/status/1794977292269039938?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
Bu özellik ilginç bir fikir gibi görünüyor! İnsanların müzik keşfini daha eğlenceli ve etkileşimli hale getirebilir. Islık çalmak veya mırıldanmak gibi doğal seslerle şarkı arama özelliği, kullanıcıların istedikleri şarkıları kolayca bulmalarını sağlayabilir.
Bununla birlikte, bu özelliğin kullanıcı gizliliği ve veri güvenliği konularında dikkatli bir şekilde yönetilmesi önemlidir. Kullanıcıların seslerini kaydedip analiz etmek, gizlilik ve güvenlik endişelerine yol açabilir. Bu nedenle, bu tür özelliklerin kullanımı sırasında kullanıcıların rahatlığı ve güvenliği için uygun önlemlerin alınması gerekmektedir.
Genel olarak, bu tür yeniliklerin müzik dinleme deneyimini geliştirebileceğini düşünüyorum. Ancak, kullanıcıların gizliliği ve veri güvenliği konularında hassas olmak önemlidir.
Cevap
31Cevap
Ben saçma buldum. şarkı bulunmuyor o şekilde çünkü..
ıslığı bişeye benzetemedi ama söylediğimi yazınca arama yaptı, demek ki ıslık çalışmıyor:)) Yazmaktansa Google asistana söylemek daha kolaymış. Teknoloji ilerliyor.
Zaten googleda vardi gayette güzel buluyordu. Geç kalmış YouTube. Bir iki aya onuda premium özelliklere ekler
Senelerce bu var mı diye aramıştım. En sonunda geldi. Ucundan hatırlıyorsun ve şarkıyı bulamıyorsun. Sinir bir durum
Denemedim ana guzel bi fikir en azindan hatırlamaya çalıştığımız şarkıları yaoay zeka ile bulurlar guzelmis
Ben gidip shazam'a nay nay na na nayy demeye devam edecem youtube işine baksın
Çok ilginç. İnan bunu 1-2 yıl önce düşündüm. Keşke olsa dedim
Çok güzel olmuş büyük komedilere yol açacaktır eminim😂😂
Çok hojdır , bizim Mehmet'in işini üstlendi allah rası olsun
ahshsh 😂😂🤪🤪
Peki ya hiç ıslık çalamayanlar ne yapacak? 😂😂
Olabilir bazen aklıma adı gelmiyor şarkının. Mırıldanırım
Valla ben denedim. Islık çaldım. İmkansız bulamaz dedim. Buldu la. 🤣🤣
Güzel olmuş. Bana sormaz artık arkadaşım kendisi mırıldanır 😅
İyi olmuş gidimde Altarın oğlu Tarkanın şarkısını ıslıkla yapim bulsun
mirildanma neysede islik falan calmayin derim ne kadar fare varsa toplanir.
Henüz denemedim ilginç bir özellik olacağı benziyor
O sırada ıslık çalamıyan ben🤔🤷♀️😂
Bence beklendiği kadar işe yaramayabilir
Ne yapacaklarını şaşırdılar
Musicte de geçerli mi
Hemen denemeye gidiyorum
Bu özellik çok önceden gelmişti güzel bir özellik.
Hep bunu istemişimdir😄süper
Şimdi denedim gayet iyi.
Nasıl denedin? Uygulamayı açıp mirildandin veya ıslık mi çaldın?
@miniksekerrr arama kısmındaki mikrofona tıkla ve şarkı kısmına bas ardından da ister ıslık ister mırıldanma ile aramanı gerçekleştir.
Denedim. Yanlış buluyo
sound search yıllardır var
kötü değil bakalım bulabilecek miyiz : )
Bence gerekliydi
İşte Türk insanı için beklenen özellik :D
google dada vardı bakalım bunun nasıl
Shazam kadar olamaz
Denemedim henüz
Gerçekten mi?
Güzel bir özellik
Harika
Eğlenceli güzel 😂
Deneyeyim
Çok iyi
Süpermiş