yaramaz , neden dersen , oradaki insanların çoğu iş alabilmek için fiyatı ve kaliteyi düşürüyor aralarında tabi iyiside çıkar
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet cok sacma yani olmayacak fiyatlar var mümkün degil ama o appe girmis biri genel bi arastırma da yapmıstır kim dolandırıcı kim etik calısıyor makul olanı secer diye düsünmek istiyorum yoksa o konu kafamı karıstırmıstı
Anlamadım tam olarak iki app var ve pro olanda profil olusturduktan sonra digerine gectim görüntülemek adına ama yok yani kimseyi görmeden kullanıcılara bakmadan mı teklif veriliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yaramaz , neden dersen , oradaki insanların çoğu iş alabilmek için fiyatı ve kaliteyi düşürüyor aralarında tabi iyiside çıkar
Evet cok sacma yani olmayacak fiyatlar var mümkün degil ama o appe girmis biri genel bi arastırma da yapmıstır kim dolandırıcı kim etik calısıyor makul olanı secer diye düsünmek istiyorum yoksa o konu kafamı karıstırmıstı
Uygulama gayet güzel ama fırsatçılar da yok değil tabi... Fahiş hizmet bedeli vs.
Kullaniyo musun
Nadiren, iş düştükçe
Anlamadım tam olarak iki app var ve pro olanda profil olusturduktan sonra digerine gectim görüntülemek adına ama yok yani kimseyi görmeden kullanıcılara bakmadan mı teklif veriliyor
Uygulamada sorun yok, müşteriler konusunda da şanslıysan sıkıntı yaşamazsın
Kullandın mı
Ben pat diye atlarım genelde ve sonra avukata danıstıgım sürece girerim bu app de sikayet var sitesinde var
Müşterileri iyi seçmen şart.
Neden
Neden derken soruya soruyla mı cevap verdin sen
Armut uygulaması nedir
Bi gider misin seninle ugrasamayız su an ckck
Armut