Laptopumdaki başlat çubuğu çalışmıyor. Başlat çubuğunun olduğu sekme komple donmuş durumda, tıklıyorum oradaki hiçbir şey açılmıyor. Bilgisayarı yeniden başlattım, güç düğmesinden kapatıp açtım çözülmedi. Youtube'dan bu sorunun çözümiyle ilgili birkaç video izledim, her videoda çözümü ayrı bir şekilde göstermişler hepsini o videolarda gösterildiği gibi denedim uyguladım sorun çözülmedi.
Benim bu sorunu çözmek için ne yapmam lazım? Sorunu doğru bir şekilde çözmeme yardım eden kişiye +1 puan ve eig vericem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Format at
Dur bakayım
Başlat çubuğu komple çalışmıyor donmuş durumda. Bilgisayarda geriye kalan her şey çalışıyor, bi orası çalışmıyor. Birkaç yöntem denedim hiçbirisi de düzeltmedi
Başlat çubuğunun üstüne sağ tıklayabiliyor musun peki?
Sağ tıkladığımda da çalışmıyor orası komple donmuş durumda. Bilgisayarı kapatıp açtığımda bile sorun hala devam ediyor
Laptoptaki tuşa basınca çalışıyor m peki
Laptoptaki başlat tuşuna basınca da çalışmıyor orası komple iptal olmuş gibi sorun nerde anlamadım
Niye yalan söyleyeyim, böyle bir şeyi ilk defa gördüm. Tanıdığın bir pc tamircisi varsa ona git. Eğer yoksa bilgisayarı olan arkadaşına/arkadaşlarına tanıdık pc tamircisi var mı diye sor tanıdığa git. Ama adamı arasın söylesin sorun bu bu diye.
Daha önce de arada bir böyle oluyordu fakat en geç 1 saat içinde kendi kendine düzeliyordu. İlk defa bu kadar uzun sürdü 3 gündür düzelmedi. En sonunda kırıp atıcam bilgisayarı 😄 Bu sorunla karşılaşan birçok kişi olmuş sanırım Youtubede bu sorunun çözümüyle ilgili çeşitli videolar var fakat işin ilginç tarafı orada yazanları denediğim halde sorun çözülmedi. Acaba virüs falan mı girdi o yüzden mi böyle oluyor yoksa bilgisayarin kendisinde mi başka bir sorun var anlamadım
Bence virüslük bir şey yok. Sen tüm yöntemleri denedim diyorsun, tuş ta çalışmıyor diyorsun o zaman mekanik bir sorun da yok. O yüzden garipsedim. Kesin tavsiyem en yakın zamanda tamirciye götür.
Ayrıca bilgisayar wifileri de algılayamamaya başladı internete de bağlanamıyorum. Hani bilgisayarında bi uygulama veya oyun açıkken donar ya, yanıt vermez, donduğunu anlarsın, benim başlat çubuğu da komple aynı o durumda. Bilgisayarcıya götürmeden kendim çözmek istiyorum. Şimdi onlar en basit çözümü söylerler, format atalım derler. Format atmak dışında çözüm bulurlar mı bilmiyorum
Ne olur olmaz götür belki başka çözüm sunar. Laptopun markası ve modeli ne?
Markası Lenovo. Modeli nerede yazıyor bilmiyorum. Sinir oldum bu laptopa a, mk. En sonunda elimden bi kaza çıkacak laptopu kırıp atıcam
Eski mi yeni mi o yüzden sormuştum
Modelini nereden anlıyoruz ki söylesene bi bakayım laptopu 5 yıl önce aldım yeni değil fakat çok eski de sayılmaz
Genelde üzerinde yazar. Kasada, ekranda ya da klavye yüzünde
Laptopun üzerinde Lenovo İdeapad 330 yazıyor herhalde modeli odur. Şimdi yine bilgisayarı açtım hala sorun devam ediyor tıklıyorum başlat çubuğu algılamıyor
Bana tkp atabilir misin seninle bilgisayar hakkında konuşacaktım ö. M. Atılmıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!