İnternet & Teknoloji Twitter yükledim ama video açamıyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Twitter yeni yükledim Bazı hassas videoları açamıyorum po gibi vs Ne yapmalıyım Twitter yükledim ama video açamıyorum ne yapmalıyım? Cevapla Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hassas içerik ayarlarını açOndan sonra değme keyfine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayarlarda var onun ayarı. Ara bak gez uğraş bulursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne diye geçiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hassas içerik ayarı falan Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Hassas içerik ayarlarını değiştir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nerden Yorumla Soran +1 yıl Twitter den mi Yorumla Sundaddy +1 yıl Evet / ayarlar kısmından Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Nfs ayarı yapman gerek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla Soran +1 yıl Nerden yapılıyor Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl www.google.com - twitter nfs ayarı nasıl yapılır - enter Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Nsfw pardon Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Reddit kullan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla NoiseMan +1 yıl Twitter gibi bi uygulama o da Yorumla NoiseMan +1 yıl Facebook gruplarına benziyor kullanım şekli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hassas içerik ayarlarını aç
Ondan sonra değme keyfine
Ayarlarda var onun ayarı. Ara bak gez uğraş bulursun
Ne diye geçiyor
Hassas içerik ayarı falan
Hassas içerik ayarlarını değiştir
Evet / ayarlar kısmından
Nfs ayarı yapman gerek
O ne