İnternet & Teknoloji Günaydın arkadaşlar TELEFON için. XİAOMİ, SAMSUNG, Realme. TECNO, VİVO? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi marka model önerirsiniz Güncellemeler+1 yıl Kullandığınız veya Önerdiğiniz Modeli belirtirmisiniz Samsung S21 A35 gibi Günaydın arkadaşlar TELEFON için. XİAOMİ, SAMSUNG, Realme. TECNO, VİVO? Cevapla Samsung Soruları Marka Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Guapoo6 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bütçen nedir istediğin özellikler nedir önemli olan bunlar 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne kadar paran var 0 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İphone ve Samsung 1 5 Yorumla Soran +1 yıl İkisi arasında makas cok açık Yorumla mavikelebeks +1 yıl Sürekli telefon elinde gezen biriysen Samsung al Yorumla Soran +1 yıl Hangi model kullanıyosun Yorumla mavikelebeks +1 yıl İphone kullanıyorum şu an ama daha önce Galaxy A30s kullandım kırıldı ama hala duruyor bende yaptırıp kullanıcam Samsung iyidir Yorumla Soran +1 yıl Genellikle samsung deniliyo ve birçok Vpn androidde çalışıyo Yorumla
fyzsaglam Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Samsung sonra xiaomi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tecrübe ettiğiniz model var mı Yorumla fyzsaglam +1 yıl Yok araştır Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürederim Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Samsung 0 2 Yorumla orkob17 +1 yıl A55 yeterli Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Samsung tabiki 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Tecribe ettiğiniz model var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Su asagidaki hasta insanin yorumunu sikayet eder misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her soruya boyle ahlaksz seyler paylasiyor Yorumla Soran +1 yıl Yaptım şikayet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Samsung 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Model ne önerirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl A 53 :)) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederşimm Yorumla Soran +1 yıl Kasma donma vs yaşanöıyor değil mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bütçen nedir istediğin özellikler nedir önemli olan bunlar
Ne kadar paran var
Hepsi kötü Samsung hariç
Teşekkürederim
İphone ve Samsung
İkisi arasında makas cok açık
Sürekli telefon elinde gezen biriysen Samsung al
Hangi model kullanıyosun
İphone kullanıyorum şu an ama daha önce Galaxy A30s kullandım kırıldı ama hala duruyor bende yaptırıp kullanıcam Samsung iyidir
Genellikle samsung deniliyo ve birçok Vpn androidde çalışıyo
Samsung sonra xiaomi
Tecrübe ettiğiniz model var mı
Yok araştır
Teşekkürederim
Samsung
A55 yeterli
Tesekkurler
Samsung tabiki
Tecribe ettiğiniz model var mı
Su asagidaki hasta insanin yorumunu sikayet eder misin
Her soruya boyle ahlaksz seyler paylasiyor