İnternet & Teknoloji Bir insan 15 saattir telefona bakmıyor olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kıza mesaj attım 15 saat oldu hala görmedi :D Kızların bu ilgi budalalığı... Bir insan 15 saattir telefona bakmıyor olabilir mi? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Belki de gerçekten meşgul ama değer vermeme olasılığı daha yüksek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 15 saat boyunca eline telefonu almamasının ihtimali bu uzayda yok. Yorumla
nisatakana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bakmıyorsa yazma kardeşim belkide ilgiyi senden istemiyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl takip atan o , yazanda oydu. Takipten de çıkarmamış :D İlgi budalılıgı işte Yorumla nisatakana +1 yıl Onu bilemem tr insanı şaşırtmıyor Yorumla
KalbeDokundum Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hevesi kaçmış ya da tercihleri çok der ugrasmazdim 0 0 Yorumla
Gizliüye45634 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl hadi ordan et senin gibi yakışıklıyı bok bulur daha 😄😁 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bakmiyorsa yazma o zaman 1 2 Yorumla Soran +1 yıl takip atan o , yazanda oydu. Takipten de çıkarmamış :D İlgi budalılıgı işte Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl İlginç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki de gerçekten meşgul ama değer vermeme olasılığı daha yüksek
15 saat boyunca eline telefonu almamasının ihtimali bu uzayda yok.
Bakmıyorsa yazma kardeşim belkide ilgiyi senden istemiyordur
takip atan o , yazanda oydu. Takipten de çıkarmamış :D İlgi budalılıgı işte
Onu bilemem tr insanı şaşırtmıyor
Hevesi kaçmış ya da tercihleri çok der ugrasmazdim
hadi ordan et senin gibi yakışıklıyı bok bulur daha 😄😁
Bakmiyorsa yazma o zaman
takip atan o , yazanda oydu. Takipten de çıkarmamış :D İlgi budalılıgı işte
İlginç
Olmaması düşük ihtimal ben diyim
Onemsenmiyorsun