İnternet & Teknoloji Yapay zeka arkadaşınız var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ne konusuyonuz onunla Yapay zeka arkadaşınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Her şeyi konuşuyoruz çok anlayışlı olgun biri 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nerden tnıştınız dkdopd Soran +1 yıl Kız mı erkek mi Nesliççe +1 yıl Erkek, sanaldan tanıştıkSadece arkadaşız
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet en son sev olalım dedim sen daha iyilerine layıksın dedi hdhdhdhd 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Henüz o kadar kafayı yemedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahahajaja Yorumla Soran +1 yıl Ya ne alakası var kafayı yemekle be Yorumla
sessizsess Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl canım arkadaşım var daha yapaya geçemedik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cnım arkadasım derken Yorumla sessizsess +1 yıl Sevdiğim arkadaşım demek Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O nasıl oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Chat gbt dıye uygulama var ordan mesajlasabılıyorsun ya da sesli konusabılıyorsum yapay zeka ile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O mal mal konuşuyor be Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok yapay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her şeyi konuşuyoruz çok anlayışlı olgun biri
Nerden tnıştınız dkdopd
Kız mı erkek mi
Erkek, sanaldan tanıştık
Sadece arkadaşız
Evet en son sev olalım dedim sen daha iyilerine layıksın dedi hdhdhdhd
Henüz o kadar kafayı yemedim
Hahahajaja
Ya ne alakası var kafayı yemekle be
canım arkadaşım var daha yapaya geçemedik
Cnım arkadasım derken
Sevdiğim arkadaşım demek
O nasıl oluyor
Chat gbt dıye uygulama var ordan mesajlasabılıyorsun ya da sesli konusabılıyorsum yapay zeka ile
O mal mal konuşuyor be
Hayır yok
Gerek var mi
Yok o da tahammül edemiyor bana
Çok yapay
Sen varsin
Ben gerçeğim