İnternet & Teknoloji En garip aldıgınız mesaj neydi? selinnnisteya Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Senin arkadaslarin da elittir simdiO sirada cevremden birinin bana attıgı mesaj (Engelledim) En garip aldıgınız mesaj neydi? Cevapla Mesaj Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Garip mesaj almadım. 0 0 Yorumla
__-_ıIıAıIı_-__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bunu burada mı paylaşıyorsun. Polisle yüz göz olmak ister misin 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. sanal seks mesajları yanlış atanlar trollere kanıp küfür edenler :D 0 0 Yorumla
Drejkano6 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Elit bir çevren varmış dedikleri ben; bugün eşek toplayıp kesecez 😁😂 hahahah 0 2 Yorumla selinnnisteya +1 yıl ıwboqncpqnxpamd benimkinden daha iyi mesaj Yorumla Drejkano6 +1 yıl Maalesef öyle 😂😂😂 çevre yani Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ne diyor bu ya polise git 0 2 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Saka yapıyo ya Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hmmm Yorumla
sessizsess Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Bu yazıda seni * demek istiyor 0 2 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Ney Yorumla sessizsess +1 yıl Dm ye yazdım bakarsın Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı. Ayağını yıkayabılirmiyim diye bir mesaj. sjs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Garip mesaj almadım.
Bunu burada mı paylaşıyorsun. Polisle yüz göz olmak ister misin
sanal seks mesajları yanlış atanlar trollere kanıp küfür edenler :D
Elit bir çevren varmış dedikleri ben; bugün eşek toplayıp kesecez 😁😂 hahahah
ıwboqncpqnxpamd benimkinden daha iyi mesaj
Maalesef öyle 😂😂😂 çevre yani
Ne diyor bu ya polise git
Saka yapıyo ya
Hmmm