İnternet & Teknoloji Sevgilinin sosyal medya fenomeni olmasını ister miydin? İnfluencerIşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kıskanç arkadaşlar kesin istemez bunu. :D İzleyenlerin, hayranların ilgisini herkes kaldıramaz gibi. Sevgilinin sosyal medya fenomeni olmasını ister miydin? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl kendini bildikten sonra istediği işi yapsın ama bana yamuk yapmasın :d 1 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Düzgün insan olsun yeter. Normal biri de kötü çıkabilir sonuç olarak etiketlere takılmak saçma. 1 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Hayır mümkünse sosyal medyaya mesafeli olmalı iki kişi de ilişkilerde 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. İstemem 1 2 Yorumla İnfluencerIşığı +1 yıl Peki kazanacağı milyonlar? :D Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Onun parasına mı bel bağlayacağım? İlla öyle olacaksa borsacı olsun Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl istemem ne gerek var 1 4 Yorumla İnfluencerIşığı +1 yıl Kıskançlıktan mı? merakettimmişte +1 yıl evet İnfluencerIşığı +1 yıl Peki kazanacağı milyonlar? merakettimmişte +1 yıl istemiyorum milyonlar
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olabilir 1 2 Yorumla İnfluencerIşığı +1 yıl Kıskanmaz mısın? Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Ne istiyorsa yapsın kısıtlamam zaten sevgilim olacak birisi bu tarz yerlerde kendini bile bile kıskandıracak hareketler yapmaz Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevdiği işi yapsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kendini bildikten sonra istediği işi yapsın ama bana yamuk yapmasın :d
Düzgün insan olsun yeter. Normal biri de kötü çıkabilir sonuç olarak etiketlere takılmak saçma.
Hayır mümkünse sosyal medyaya mesafeli olmalı iki kişi de ilişkilerde
Bana fark etmez açıkçası
İstemem
Peki kazanacağı milyonlar? :D
Onun parasına mı bel bağlayacağım? İlla öyle olacaksa borsacı olsun
istemem ne gerek var
Kıskançlıktan mı?
evet
Peki kazanacağı milyonlar?
istemiyorum milyonlar
Olabilir
Kıskanmaz mısın?
Ne istiyorsa yapsın kısıtlamam zaten sevgilim olacak birisi bu tarz yerlerde kendini bile bile kıskandıracak hareketler yapmaz
İstemezdim
İstemem
İstemem elbette
Ne güzel kardeşim var isterler 🤣
Sevdiği işi yapsın