İnternet & Teknoloji Intikam amacli birisinin numarasini yaydiniz mi? ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ne yesem yahu doymadim Intikam amacli birisinin numarasini yaydiniz mi? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Babannem mirasdan bizi red edince o.. rsbu numarası diye dinlenme tesislerindeki tuvalet kapılarının arkasına numarasını yazmıştım 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Nee hahahahaha😂😂😂 ayip be Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bana yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi başkasına yapmam, yapmadım. 1 17 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Helal sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birisi tâş. ak ye demiş. Herkes yediğinden ikram eder. Kuru biber dolması ve sarma var, buyur gel. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Evet srfsz cok yedigi icin. Tesekkurler askom geliyorummm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur sana cacıkta yapayım. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hiyarsiz olmaz ama Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hiyar cok sec begen al😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradakiler olmaz, denize doğramak lazım onları. Ben sana çengelköy bademinden yaparım. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ay dur gece gece romantizm olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Leydim nasıl dersen. Bir ara sohbet edelim ama senin modun iyi veya kötü iken. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asko ztn ya iyi ya kotu olur insanin modu😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaniii yanii, %100 yapayım dedim sohbet ihtimalini. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hee anladim askom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırdır uyku mu tutmadı. Senin gibi bir uykucu bu saatte uyanmaz normalde. Yoksa vazife için mi kalktın. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ya ben o kdr uykucu da degilim😒 of uyandim ya bilmiuorum sen niye uyaniksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Essalatu hayrul minel nevm. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Amin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌹🥰 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende o taş*şak yök taş*şağına güvenen yapsın. 1 6 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taş*şak ye doyarsın Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Evt hangi srfsz yazacak acaba bunu diyordum. Kocam yok yiyemem maalsef😱😱 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişkin de mi yok hiç olmadı mı ilişkin?Yani ilişkisi olup ta dudağından öptürmemiş bir kız ne bileyim yalandan kendini öyle tabir eder yani bulunması imkansız🤷🏻♂️😂. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Neey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek ney her şey açık işte Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biri benim numarayı yaymıştı Sene 2020 de 17 bin lira tazminat aldım 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Oha iyimis sjjsjs
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nayır. Nolamaz. Napamam bunu. Nalçaklık bu. Hiç hoş değil 😂 1 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İntikam soğuk yenen bir mezedir. 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayir bir yemektir Yorumla Korayby3434 +1 yıl O zaman zararlı çıkarsın Doğru vakti beklemen gerekir çünkü. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yooo Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl yok ya benim öyle huylarım olmadı hiç :) 1 0 Yorumla
Muratozer46 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Düşündüm ama vazgeçtim. Bana yakışmaz dedim. 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Neden yapan ba 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bencede yapma Yorumla avcikaan +1 yıl Sen yaptn mı Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yok Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Intikam gutmem kimseye 1 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 889 cevap paylaştı. Asla yapmam.. Gerek yok. 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 841 cevap paylaştı. yok. 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Makkari Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Numaranı mı yaydılar 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayir Yorumla
Prens023 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Evet yaptkm 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ex'e mi? Yorumla Prens023 +1 yıl Evet Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 604 cevap paylaştı. Bu bir suç 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır asla yapmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Babannem mirasdan bizi red edince o.. rsbu numarası diye dinlenme tesislerindeki tuvalet kapılarının arkasına numarasını yazmıştım
Nee hahahahaha😂😂😂 ayip be
Bana yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi başkasına yapmam, yapmadım.
Helal sana
Birisi tâş. ak ye demiş. Herkes yediğinden ikram eder. Kuru biber dolması ve sarma var, buyur gel.
Evet srfsz cok yedigi icin. Tesekkurler askom geliyorummm
Dur sana cacıkta yapayım.
Hiyarsiz olmaz ama
Hiyar cok sec begen al😆
Buradakiler olmaz, denize doğramak lazım onları. Ben sana çengelköy bademinden yaparım.
Ay dur gece gece romantizm olmaz
Peki Leydim nasıl dersen. Bir ara sohbet edelim ama senin modun iyi veya kötü iken.
Asko ztn ya iyi ya kotu olur insanin modu😂
Yaniii yanii, %100 yapayım dedim sohbet ihtimalini.
Hee anladim askom
Hayırdır uyku mu tutmadı. Senin gibi bir uykucu bu saatte uyanmaz normalde. Yoksa vazife için mi kalktın.
Ya ben o kdr uykucu da degilim😒 of uyandim ya bilmiuorum sen niye uyaniksin
Essalatu hayrul minel nevm.
Amin
🌹🥰
Bende o taş*şak yök taş*şağına güvenen yapsın.
😂
Taş*şak ye doyarsın
Evt hangi srfsz yazacak acaba bunu diyordum. Kocam yok yiyemem maalsef😱😱
İlişkin de mi yok hiç olmadı mı ilişkin?
Yani ilişkisi olup ta dudağından öptürmemiş bir kız ne bileyim yalandan kendini öyle tabir eder yani bulunması imkansız🤷🏻♂️😂.
Neey
Ne demek ney her şey açık işte
Biri benim numarayı yaymıştı
Sene 2020 de 17 bin lira tazminat aldım
Oha iyimis sjjsjs
Nayır. Nolamaz. Napamam bunu. Nalçaklık bu.
Hiç hoş değil 😂
İntikam soğuk yenen bir mezedir.
Hayir bir yemektir
O zaman zararlı çıkarsın Doğru vakti beklemen gerekir çünkü.
Yooo
yok ya benim öyle huylarım olmadı hiç :)
Düşündüm ama vazgeçtim. Bana yakışmaz dedim.
Yok yapmam hem cezası var
Yaymak suçtur cezası buyuktur
Neden yapan ba
Bencede yapma
Sen yaptn mı
Yok
Intikam gutmem kimseye
Asla yapmam.. Gerek yok.
Hayır teyzem o kadar alçak değilim
Yapmam öyle bişe
yok.
Hayır