Sevgilimden ayrıldım tepki bile vermedi

Sevgilimden ayrıldım. Önce ara vermiştik 1 haftadr konşmuyorduk, çok mücadele ettim mesaj attım özür diledim ama o yine de beni kendi halime bıraksan iyi olr dedi. Ama sevdiğini de biliyorum. Sadece soğumuş bu kadar.

Ayrı yerlerdeyiz şu an ama 1 ay sonra hergün yüzyüze bakacağız. Çok kırdı beni, yok saydı, 1 günlüğüne buraya gelip arkadaşlarıyla görüştü kız arkadaşı da var bunların içinde..Geldiğinden bile haberim yoktu başkasından öğrendim. Gün içinde mesaj attım ona görüşelim konuşalım diye. Konuştuğumuzda da bitirecektim büyük ihtimal ama bir umut işte. Umurunda bile olmadım. Saatlerce cevap vermedi ve şu an kaldığı yere geri döndü.

Ayrıldım, sadece tek istedğim arkadaş kalalım 1 sne daha yüzyüze bakacağız dedim. Hiçbir cevap vermedi ayrılık mesajıma bile. Bu ne anlama geliyor? Hiç mi sevmemiş bilmiyorum..3 senedir tanışıyoruz, yaklaşık 1 senedir de beraberdik..
Güncellemeler
+1 yıl
durumuna ben her gecen gun daha fazla sevıyorum baktıgım her yerde senı goruyorum feln yazms.. bu ne demek ya. arkaadasım neden cevp vermdın dems gerk yok demıs o da anlamıorm gercktennn ...s
Sevgilimden ayrıldım tepki bile vermedi