sokakta sınıfta yumruk yumruğa kavga eden kız veya erkek olunca insanlar neden ayırmak yerine gülme krizine girip izliyor
Arkadaşımın sınıfında bir çocuk var hep dayak yiyen hemde agır darp ediliyor çocuk dayak yiyince arkadaşım gülüyormuş ve kayıt alıyormuş milletde gülüyormuş
Bizim sınıfta iki kız kavga edincede bazı erkekler gülüyordu tezahürat yapıyordu benim anlamadığım nokta şu insanlar nasıl bu kadar rahat vurdumduymaz olabiliyor ben benim olduğum sınıfta iki kişi kavga edince endişeleniyorum birbirlerini öldürücekler diye dayak yiyen birini görüncede çok üzülüyorum ama insanlar tam tersi gülme krizine giriyor kayıt alıyor dalga geçiyor tezahürat yapıyor sizce neden
En yakın arkadaşım var dıştan bakınca saf normal biri sanarsınız ama değil kavga çıkartmak için birbirlerine kinli insanlara bu anana küfür etti diye iftira atan yalandan kavga çıkınca gülme krizine giren kayıt alan biri nasıl bu kadar rahat biri birkere bir çocugun kafasına mandalina kabuğu koymuş çocuk sırada uyurken sonra başka çocuga iftira atmış sonra sınıfta kavga çıkartmış WhatsApp tan demişti ben böyle dengesiz dengesiz hareketler yapmıyorum kişiligime karakterime ters bir durum peki insanlar neden yapıyor bu insanlar sadistmi? Psikiyatrik sorunlarımı var ya da şizofrenlermi ya da paronayaklarmı neden bu kadar zorbalar sizce
Yoksa benmi çok iyiyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İnsanlar cidden iğrenç ben ve annem şiddet görmüştük bikeresinde ve komşular da izlemişti hiç unutamıyorum üstelik o komşular da aynı zamanda akrabaydi aradan yıllar geçiyor asla ama asla o pisliklerle tek dialog kurmadım üstelik onlar benle konuşmaya çalışmalarına rağmen bilmiyorum kötü bir durum yaşayınca anlıyor insan
Haklısınız
Psikolojilerimi bozuk neden ayırmak yerine izliyorlar
Ya ayırmak zorunda değiller ama izlemesinler de
Benim yakın arkadaşım var kavga çıkartmak için insanlara iftira atıyor milleti millete körükleyen biri kavga çıkartmak için onu geç sınıfında bir çocugu dövüyorlarmış çocuk dayak yiyince gülme krizine giriyorlarmış kendiside gülüyormuş birde kayıt alıyormuş sizce çocugun psikolojisimi bozuk yani sosyopatmı bunu neden yapıyor
Liselisin sanırım
Neden iftira atıyorlar kavga çıkartmak için kavga çıkıncada neden gülme krizine giriyorlar kayıt alıyorlar işte sebeb ne sizce neden
Her insan aynı değil ama ben kavga çıkınca çok endişeleniyorum korkuyorum
Ama diğer insanlar kavga çıkınca kayıt alıyor gülme krizine giriyor neden diğer insanlar şizofrenmi ya da paronayaklarmı?
Sanırım yazımı okudunuz lisede de yapıyorlar özellikle bunu iftira kavga çıkınca gülmek kayıt almak neden yapıyorlar ama psikolojilerimi bozuk psikologa neden gitmiyorlar peki?
Piskolojisi tabiki bozuk normal vijdanli bir insan değil ve şiddete çok alışmış artık normal görüyor anlasilan
Off çocuksun sen bişey diyemicem
Evladım dünyada iyi insan kadar kötü insan da var insanları kendine göre yorumlayamazsin
çocuk değilim yaşım 18 lise sonum evet psikolojisi tabi bozuk da bunu neden yapıyor lar hepsi yapıyor yani kavga olunca gülme krizine giren oluyor kayıt alan oluyor iftira atan bile oluyor kavga çıkartmak için işte bunu neden yapıyorlar
Birde arkadaşım 1.70 boy 63 kilo eskiden 48 kiloydu şimdi 63 kilo oldu kavga olunca gülmesi kayıt alması evet garip çünkü çok güçsüz
Ben 1.90 boy 76 kiloyum kickboks eğitimi aldım uzun yıllardır kavga çıkınca gülmem endişelenirim ve üzülürüm
haklısınız herkesin karakteri farklıda ben dünyadaki herkesi iyi sanıyordum yani ne biliyim kimsenin özel hayatını bilememde
Şu millet kavga edince gülme krizine giren arkadaş bu arada benim en yakın arkadaşım ve asosyal biri dıştan iyi biri duruyor ama iki yüzlü herkese rol yapan biri
dünyada iyi insan kadar kötü insan da var haklısınız çok yerinde bir yorum kavga çıkınca gülenler kayıt alanlar kötü insan o zaman benim gibi endişilenen korkanda iyi insan galba
Suç değil ama yaymak suç olabilir
yazımı tam okuyup yorum yaptıysanız sevinirim benim yapıma kişiligime ters bu tip durumlar peki insanlar neden yapıyor böyle şeyler
Ben iki kişi kavga edince çok endişeleniyorum yani biraz iyi niyetliyim kimseye zararım yok ama insanlar tam tersi kavga çıkartmak için iftira atıyorlar
Ben kickboks sporcusuyum teknik var uzun yıllardır yapıyorum ona rağmen kimseye iftira atmam dalga geçmem kayıt almam ama bir arkadaşım var çocuk eskiden 48 kiloydu şimdi Max 63 kilo boyuda insanlara yalandan iftira atıyor kavga çıkartmak için sizce yaptığı ne kadar doğru? Dayak yiyen birini görüncede gülüyor istese milet agzını burnunu kırar ama onun bunu neden yapıyorlar tek o değil çogu kişi yapıyordu okulda bunlar sosyopatmı ya da şizomu kendisine yapılması istenmeyen şey başkasınada yapılmaz benim bildiğim