Arkadaşlar hoşlandığım bir kız var işte bayagıdır takipleşiyoruz sürekli muhabbet ediyoruz ama 3 hafta sonra muhtemelen bir daha gorusmicez. Hesabımı falan her şeyi kapatıp çekilmek istiyorum.
Kapatsam takipten çıkabilir mi? (Geçici kapatma)
Kapatsam takipten çıkabilir mi? (Geçici kapatma)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çıkabilir. Niye kapatıyon ki?
Görmemek için
Kızdan kurtulmaya mı çalışıyorsun
Aslında öyle değil. Kızla yakın zamanda görüşmemiz mümkün olmayacak. Aramız iyi ama arkadaş gibiyiz bazen baş başa sohbet ediyoruz dışarda. Seviyorum ama istemiyorum gibi çünkü benden hoşlanmıyor.
Seni sevmiyorsa veya beğenmiyorsa salla gitsin.
Sevmiyor reis. Ama beni galiba cepte olarak görüyor çünkü arkadaş desen değil flört desen değil gibiyiz ben sadece bu bir daha görememe evresinde ona açıklasam mı sevdiğimi mesaj yoluyla yoksa içime mi saklayayım
Açıklayınca olmuyor reis ben söylim tavlamadan olmaz. Kuru kuruya söylersin senin daha cepte görür. Önce tavlaman lazım zaten geliyosa o zaman açılabilirsin
Reis zaten bir şey beklediğimden değil acaba diyorum bilse mi bilmese mi? Zaten beni üzen de bir daha görememek olacak
Reis sen tavla aq mesafe her türlü halloluyo tavlamadan ret yediğinde çevrende olsa ne olacak. İlişkilerin çoğu zaten uzak mesafe başlıyo.
Ben söylim ben senin yaptığın hataları yaptım kızlar sevgisini pat diye söyliyen erkekleri pek çekici bulmuyor. Önce arada bi samimiyet oluşacak onunda sana karsı bir şey hissetiğinden emin olunca zaten kendiliğinden oluyor
Aga zaten samimiyet var şu an ama 2,3 hafta sonra gidecek kız o zaman napayım?
Wpden konuş
Knk anlıyorum seni ama nasıl tarif edeyim ne olduğumuz belli değil. Arkadaş desem fazla samimi, flört desem arkadaş gibi... Beni cepte gördüğüne eminim ne yapacağımı bilmiyorum
Başkası ağzından kıza biri sorsun hoşlandığı biri var mı diye veya sana karşı ne hissetiğini sorsun. Ama ortak arkadaşınız olsun. Kral bir kız sana ilgi duyuyorsa bunu her türlü belli eder kesin anlarsın.
Ortak yok knk ama beni sevmiyor bundan eminim. Bakalım ne olacak 2 ay sonra ne hissederim acaba
O zaman hissetmesini sağla hünerlerini göster. Olmazssa boş ver.
Tamam reis yazıcam buraya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!