telefonumun sarj soketi bozuk olduğu için geçen hafta babamla tamire göndermiştim. telefonun şifresini bilmedikleri için tamirci tamir edememiş herhalde ne alaka ise anlamadım. telefonum kapandı ve sarj almıyor ama açılması lazım üniversite sınavı belgelerime telefonsuz ulaşamam. ve birçok belge var önemli. böyle tamir olmaz mı. telefon modeli : iphone 7 plus
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar halloldu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yedeklemelerine ulaşamaz mısın iphone den çok anlamam hatta hiç anlamam 😅
ya telefona şifre geliyordu sim kartı değiştirsem bile hani sim şifresi falan ister nereden bulayım şimdi sim şifresi vs
Şarj soketi arızası 2 saatte yapılıyor, bekleyecektiniz başında.
ya tamirci biraz uzak olduğu için babam gitmişti de ondan ben evde kalmıştım
Sarj soketiyle sifre alakasi yok benimki yenilendi ordan biliyorum icini acip degistiriyolar sifreyle baglantisiz
di mi ya böyle saçma neden şifre istedilerse batarya falan mı bakacaklardı acaba da
Ayrica benimki iller arasi parca geldigi halde yarim gunde bitti seninki nasil 1 hafta sürüyor
yok yani 1 hafta önce götürdü babam işte 1 aynı gün içinde telefonda şifre falan var demişler tamir etmeden göndermişşler
acaba sapıklar falanlar mı telefondan resimlere falan mı bakmak için istediler mi diye de düşünmedim değil
Birisi de bozulunca istemisti yaptırırken istersen içindeki resimleri alabiliriz demişti yok ben zaten hafizaya atiyodum aldim hepsini demiştim bilmiyom ki
sarj soketi ile resimlerin ne alakası var ya anlamadım. sen bu dedikleri yere yaptırmadın ama değil mi sonra başka yere yaptırdın onlar böyle bir şey demedi
Aynen baska yere yaptirdim onlar demedi
tamam teşekkür ederim
Ben de alakayı çözemedim aşırı saçma
aynen ya bataryayı mı kontrol edecekler vs ya da ne bileyim soket değişimi şifre falan diye sapıklar da fotoğraflara falan mı bakıcaklar diye düşünmedim değil
Uygunsuz fotoğrafın mı var telde
onlar nereden bilecek olup olmadığını ama tabiki de fotoğraflarım var elbise ile falan ya da taytla falan güven mi var
nude falan yok