aslında önyargılıydım radyasyon sebebi ile ama yengemde gördüm ve düştüm ürüne galiba ben alıcam ya
kullananlar bana gereksiz yönlerini söylesin ben bulamadım ama 😃
bunu sipariş geçicem gibi sanki çokta minnoş ya şuna bak uyy 😃

aslında önyargılıydım radyasyon sebebi ile ama yengemde gördüm ve düştüm ürüne galiba ben alıcam ya
kullananlar bana gereksiz yönlerini söylesin ben bulamadım ama 😃
bunu sipariş geçicem gibi sanki çokta minnoş ya şuna bak uyy 😃

Modelini hatırlamıyorum ama bende bundan almış olabilirim. Hepsiburada da en yüksek sayıda yorumu olandı.
Özellikle bir sıkıntı çıkmasın diye satıcı olarak hepsiburada yı seçip almıştım. Menteşe tarafında üst kenarda 2 cm göçükle geldi. Paket içinden ne garanti belgesi ne de kullanım kılavuzu çıktı. İade ettim. Açarken dikkatli olun.
Premium üyesi olduğum için mi bilmiyorum. İadede sıkıntı yaşamadım. İadeden 2 gün sonra 300 TL indirime girdi. Tekrar aldım. Bu sefer gıcır gıcır geldi. Sorunsuz kullanıyorum. Sadece fasulye-barbunya türü şeyleri ısıtırken fasulyeler 2 ye ayrılıp patlayıp etrafı batırabiliyor. Büyük bir cam kap koyuyorum üzerine. Sıçramıyor
aa öyle mi fasulye vs böyle olduğunu hiç duymamıştım
Buzluktan kıyma falan cosdurmede ısıtmaya iyi ama çok fazla kullandığımız alet değil. mikro dalga sızıntısı olursa tehlike yaratır genelde üretimleri sızıntı olmayacak şekilde üretilmesini nedeniyle belli başlı firma üretimlerini tercih ederseniz sorun olmaz
belli başlı hangi markalar mesela
Samsung marka kullanıyorum bende. Gereksiz bir şeyini göremedim hiçbir zaman. Benim için büyük kolaylık sağlıyor. Bir yemeği tencereyle ısıtmaktansa tabağa koyup yiyeceğin kadar ısıtmak daha mantıklı. Kahven soğusa baştan yapmana gerek yok koy mikrodalgaya ısınsın. Yani artı yönü çok fazla. Elbetteki sağlık yönünden eksileri vardır. Ama elimizde kullandığımız telefonlar bile bize zarar veriyorken.. Yani bir şans vermeni isterim. Ben oldukça memnunum.
telefondan daha zararlı diyorlar bunu
İnan yıllardır izin vermedim eşimin almasına zararlı diye dinlemedi beni aldı en sonunda başlarda kullanmadım ama şimdi kullanıyorum baya kullanışlı ama zararını da düşünmeden edemiyorum alıştım da artık kullanmaya
Cevap
45Cevap
30 yıldır var daha ölmedik 30 yıl sonra ölürsekte sorun değil pek
o zaman abartıyorlar mı radyasyonu 😂 öyle bi anlatıyorlar ki zannedersin çernobil patlaması 😃
Evet kullanıyorum.. neden ki :D bence iyiymiş sipariş et
neler yapıyorsun mikroda 😃
Neler yapmıyorum ki :D
Bu zamana kadar kullanmadım zararları açısından ama kolaylıkları beni cezbetmeye başladı senin gibi.
Yakın zamanda ben de almak istiyorum demiştim eşime hatta.
Sen al kullan sonra bana pişman olup olmadığını söyle emi 😂
ama neden ben günah keçin oldum şimdi ya sen al pişman olursan bana söyle olmaz mı ya 🥺😬😬
Olmaz 🤪
Soruyu soran sensin git al ve bana geri bildirim yap 😂
dur az daha kafam karışsın şimdi de beyazını mı grisini mi siyah rengini mi alsam diye kafama takıldı napcam 😂
Allah seni 😂😂😂
Mutfağın ne renkse ona göre seçim yap derim.
Ben olsam siyah alırdım mesela çünkü mutfağım beyaz
mutfak dolapları beyaz kulpları siyah 😃
Bence siyah almalısın 😀
20 yıldır kullanıyoruz. Bir sorunla karsilasmadik. Radyasyona gelince cep telefonları ve wifiylardan aldığımız radyasyon ile kıyaslandığında sanırım hikaye kalır. Özellikle de avmlerde maruz kalınan radyasyona göre.
bu daha mı az radyasyon yani o zaman neden daha çok diye abartılıyor
Dünya doğrular değil algılar dünyasıdır. Kim daha çok algı yarayabilirse o haklı gözükür de ondan.
Bu konuda uzman değilim ama uzman olduğum alanda yapilan yanlış bilgilendirme, yapılan algıları iyi biliyorum. Adam yalanı ana haberde yayınlıyor, gerçeği söylüyorsun yayinlamiyor ya da sabaha karşı 4'te yayınlıyor. Bütün mesele bu.
20 yıl önce almıştık hala yeni duruyor çünkü hiç kullanmadım. 😂😂 ısıtılan yemek yenmeli yenmediği taktirde çöp oluyor. Zamanında iyi para vermiş ve en iyisini almıştım yazık şu an sadece yer kaplıyor.
öyle mi ya bak vazgeçicem ha 😃
Philips al in one cooker basincli pişirici ve airfryer kullanıyorum harikalar. Tavsiye ederim bak başka markalarından var Bir incele derim.
Var demek için aldığımız bir tane duruyor mutfakta.
İlginç şekilde bana farklı geliyor yiyeceğe verdiği sıcaklık. Elini yakmayan yiyecek ağzını yakıyor insanın.
var demek için mi aldığınız 😂
Kullanılmıyor :D
Aşırı elektrik tüketiyor ve tabiki sağlığa zarar veren yönleride var şoklama yapıyor o şekilde ısıtıyor.
Mesela buzdolabından soğuk ürünü alıp zamandan tasarruf için mikrodalgaya koyuyorlar.
Her şeyi pratikleştirmeye gerek yok.
Annem icin 2 gun once siparis verdim bundan. Bi ust modelini almistim guzel kullanisli tavsiye ederim
bi üst modeli hangisi
ms23k3515aw/tr bu model idi
Babanem de arcelik markasının var bize hiçbir zararı dokunmadı yıllardır. Ama fazla gerekli değil sık kullanılmıyor anca ben gidersem içinde çikolata soslu bisküvi falan eritiyorum😄
Bizim mutfağımızda bir tane var çok kullanmıyorum ben genelde tencerede ısıtırım az yemek kalırsa ama çok yemek varsa tencerede tabağa koyup mikrodalgaya yerleştiririm.
Şu an evde bi o yok. Koyacak yer olsa onu da alırız kesin. Bence güzel ve faydalı. Zararlı diyenlere şunu sorarım: ne faydalı ki?
abartılı anlatılınca zararı
Ben küçüklüğümde herkesin evinde örneğin Ocak gibi kesin olan bir ürün zannediyordum mikrodalgayi. Nasıl kullanmadan her şeyi tek tek ocakta ısıtıyor millet hala sasiriyorum
Tavuk, patates ve sebzeleri çok güzel pişiriyor. Bence çağın icadı bu olmali. İçine üzüm tanesi bırakırsanız patlıyor 😄
aslında ben pişirmek için değilde buz çözdürme ve ısıtma amaçlı almak istiyorum
zararlı olmadığından emin olsam direkt alıcam
Annemde var ben de yok ama kolaylık sağlıyor gerçekten
sende almayı düşünüyor musun peki
air fry varsa gereksiz midir acaba ya
hepsinden olmalı bende gibi hissediyorum 😂
davul fırın var kuzenimde çok güzel pişiriyo ama ha 😃
ama o çok büyük ya nereye koyacak insan onu 😂
Ben mikrodalgada bir şey isitinca sanki zehirlencekmisim gibi hissediyorum. Çoğu zaman yiyemiyorum zaten
Samsung markasını kullanıyorum memnunum.
Bence alın😅
diyorsun 😃
Hayır ama hep ekmek ısıtıcısı olsun istedim amerikan dizilerinden dolayı sonra fuzuli geldi
ekmek ısıtıcısı ne?
Ya ekmek dilimi koyup ısınınca yukarı çıkıyo ya onu diyom
ekmek kızartma makinesi ondan bizde vardı eskiden
Evet ya iyi görünüyor
hiç iyi bi şey değil bence
Kanserojen haklısın
Günaydın 😂 Sen, bugüne kadar yaşadığını mı sanıyordun 😂
daha yeni keşfetmedik herhalde ürünü
Vay beee, fiyata bak 🤔 Zamanında 99 TL ye almıştım
Kullanım için gerekli buz cozdurmesi ısıtması er eve lazım. Bundan gelen radyasyondan çok gdo lu larin zararı fazla
Biz kullanıyoruz, gerçekten güzel pişiriyor ama profilo marka bizim ki
memnun musun
Saç kurutma makinesi daha çok radyasyon üretiyor ama sen bilirsin
kim dedi 🙄
Radyasyon yayan çok ev aleti var. Birkaç siteyi araştırarak bulabilirsin. Mikrofalga fırın da bunlardan biri ama ondan daha çok radyasyon üreten ev eşyaları var. En çok da wifiydi sanırım
Yer kaplaması en gereksiz özelliği😂 nereye koyacaksın 🥺
bizim tezgah mıtfakta bir uçtan diğer uca L şeklinde oldukça alan var yani 😃
almaman için zorla bahane buluyoruz ben bittim😂 o zaman hayırlı olsun 🥳
çabuk pes ettin balım 😃
Sana dayanamam😍🤭
ben sana sana sana ölürüm şarkısını söylüyorsun yani bana 😌😌😬❤️
Çek vur titrersem namerdim 🥺
niye titremiyon demek ki beni sevmiyosun 😒
Senin attığın kurşun içimi ısıtır nasıl üşüyüp titreyeyim🥺
heyecandan titre 🥺
Elim kolum dolandı ayyy napcamı şaşırdım🥺
ahahahha kızzz seni yerim 😂
Oyyy eririm sana😍🤭
Zamanında kullandım ve normal fırından çok çok daha iyi şu an babamlar kullanıyor ve araştırma ordayken kek börek yapıyorum ve çok iyi
Endişeye bak görende eve reaktör alıyor sanacak
olabilir ne var 😃
Yıllar önce almıştım, fakat çok gereksiz bir şey sadece mutfakta yer kaplıyor
neden gereksiz
İlk aldığın anda birkaç kez kullandim sonra kullanmadım, sadece buzlu ürünü çözdurmek amaçlı kullanıyorum. Bir sürü fonksiyonu var ama gerçek urunun tadıni bozuyor
Biraz yer kaplıyo ama pratik bişey sac var içinde radyasyonu önleyen bilemiyorum
önlüyormuş mu peki
Radyasyon yaymaz mikro dalga. icindeki kurşun levha mikro dalga dışarı yayılmasın diye vardır. yoksa insanlar içten pişerdi mutfakta
@Sitewalker heh bunu diyecektim toparlayamadım
Var kullanmadığım için kaldırdım gereksiz buluyorum
Mikrodalga candır abla hemen al. Dolapta soğuk pizza mı var, at fırına on dakikaya miss gibi
Kullanışlı oluyor ama zararı da ortada 🥲ben gene de kullanmayı tercih ediyorum
Saç kurutma makinesi bile çok direndim bunu hiç almam
Çok kullanışlı pratik oluyor tavsiye ederim
Önceden kullanıyorduk ama daha sonradan zararlı olduğunu duyduk bıraktık.
Yıllar önce kullanıyordum bozuldu almadım tekrar
Evet radyasyon çok fazla
Onunda önlemini aldım çok şükür
nasıl
Ti enerji bilekliği kullanıyorum
Bana radyasyon ulaşmıyor
Radyasyon ölçüm cihazı bunu kanıtladı
o neymiş ayol
Ti enerji bilekliği yaz youtubeye videoları var
İnsanın yaşam kalitesini artırıyor
Radyasyonun bizden aldığı gücü radyasyonun girmesiyle kendi gücümüze sahip ediyor
Kesinlikle almalısın. Soğuyan çayı bile ısıtıp içersin. Çok pratik oluyor.
Aşk acısı ve stresine acil çözüm uyumak için ne olabilir
Çok uzun zamandır kullanıyoruz. Her eve şart.
memnunsunuz yani
peki evimizde airfry varsa mesela bu gereksiz mi olur ne diyorsun
bende öyle düşündüm mesela airfry daha çok mini fırın gibi ama mikrodalga yengemde gördüğüm kadarı ile ekmeği bile ısıtıyor iki dkda yemeği vs hem aşırı buzlu şeyi bile hemen anında çözüyor 🙄
humm 🙄
Hayır kullanmıyorum fırın varken ne lüzum var ayol
bu daha hızlı
Mikrodalgası olmayan var mı asıl
olmayan var biz
Vardı bozuldu rafa kaldırdılk🤣
yenisini alın
Yok gerek kalmadı
niye
Çünkü yedeği var🤲
Yok airfryer mı ne ondan var işte :d
o başka bu başka ama ya
biliyorum da orada da ısıtabiliyorum :D
ama bu buzu da çözüyor 😒
bu da çözüyor :d
çözmüyor 😒
Yooo gayet de çözüyor ben kendim kullanıyorum sgkdgag
hayır çözmüyor 😒
sana mı inanayım gözüme mi dsgkjldf
bana 😂
Ne münasebet :D
suss cevap verme bana 😃
Napcan terlik mi atcan :D
ayağımdan çıkarıp fırlatacaktım tamda 😃
Teyzeeeeeeeee etme teyze :D
mikrop musun sen ahahahah 😂
Terliğe kendini hemen hazırladın.. Geçmiş senden :D
nişan alıyorum bekle 😂
Durdum :D
bam güm bam bam küt pat 🩴, 😃😃😃
Hastanelik oldum şu an :D
aloo ambulans 😃😃 biliyordum keskin bi nişancı olduğumu 😌
Çocuklar falan gelmedi mi git yemeklerini yap teyze ne takılıyon buralarda :D
çocuğum yok deyzem 🥺
Kedin vardır git mama ver aç kalmasın :D
kedim de yok 😃
Kullanmıyoruz biz 😄
kedi atlar içine yanlışlıkla siz kullanmayın 😂
orayada mı giriyor 😂
senin kedi anca yatsın 😃
Kullanmıyorum/z
ama çok pratik görünüyor ya
Alışmışız hemen fırında veya tavada ısıtmaya 😅
fırın uzun sürede ısınıyor ya 😃
Yok kız 😃
Vardı bozuldu :(
yenü al
Kanser yapıyor kullanmıyorum
net bilgi mi
Tabiki
neden korkutuyorsun ya
Ama gerçek
Kullan kullan yok öyle bir şey 🤣🤣
Mikro dalga sağlıklı ve güvenlidir.
sağlıklı mı sağlıksız mı karar verin
Mikro dalga elektromanyetik dalgadir. sadece şu moleküllerini hareketlendirir. radyasyon değildir. bu bilimsel gerçektir. birinin kararı ile zararlı olmaz. isitmak için idealdir. bilimsel gerçektir. az araştırın çalışma prensibini öğrenin.
sen araştırmışsın işte yerime
Bedavacı 😀
Samsunglar iyi degil diyorlar
hangi marka iyiymiş?
Niye merak mı ettin 😃
Sen içine yanlış bişry atarsın patlatırsın alma boş ver
niye aptal mıyım ben lafa bak ya
Yok yok al ya iyi ise yarıyor
Evet var, çok ise yariyor.
yesss cok kullanisli
Biz bayağı senedir kullanıyoruz, çok faydalı.
Kullanıyorduk attık çöpe
Vardı bozuldu daha almadım istememde.
Hocam bana göre airfry daha sağlıklı
Bende bundan var memnunum
Çok güzel bir ürün kullanışlı
Ben. Arada ısıtma yapıom
Kullanmıyorum ama keşke bizim evde de olsa
al o zaman sen de
Mağarandan çıkmışsın hayırlı olsun🤣
ya ne kadar mal mal cevaplar var ya sanki mikrodalgayı yeni öğrendik dedik gerçekten site reelde bi bok olamayıp burada edebiyat yapanlarla kaynıyor
Tembell işi ya duruyor bendeki
niye
Yemekleri taze yemek daha güzel çünkü.. Hamur isi zaten az yiyen biriyim ekşi maya tam buğday ekmek yiyorum sadece onu da ekmek kızartma makinesindee hallediyorum. Gereksiz bence kullanılmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?