birden fazla kez fake whatsapp numarasıyla beni rahatsız eden biri var , çıplak resim atmazsam ailemin numarasını bulup cinsel muhabbetleri anlatırım vs diye tehtid ediyor. Fake numara olduğu için kim olduğunu bulamıyorum. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Çalıştığım yeri , ne iş yaptığımı nerede yaşadığımı falan da biliyor eklemeyi unutmuşum yazıya.
Yabancı numaradan tehtid ediliyorum ne yapmalıyım?
Atmazsan adam değilsin! Gibi cümleler kurman lazım. Senin beş para etmediğini ben de senin çevrene anlatacağım! Gibi kararlı cümleler kurarsan korkup kaçıp gider.. Tabii senin burada anlatamadığın başka özel şeyler! Yoksa
Telefon numaranı değiştir gizli numaradan o yazan ailene gidip bişey diyemez fotoğrafları atarsan o zaman sıçtın işte. Ettiğin cinsel sohbetten tehtit ediliyorsan çıplak resim atarsan neler olacağını söylememe gerek yok herhalde
Hayır bu kişi kim olduğunu söylemeyen anonim biri. Onunla sexting veya nude muhabbeti yapsyım istiyor. Karşı çıktığım polise giderim dediğim içinde benim cinsel hayatımı ailemin numarasını bulup anlatacağını söyleyerek tehdit etti.
Senin cinsel hayatını nereden biliyor sorduğum bu zaten. Sen polise git numarayı söyle polis zaten o adama numara yap filan diyecektir. Huyuna suyuna git sonra buluşma yeri ayarla davet et. Gelirse zaten polis götürür gelmezse de yerini söyler şöyle böyle cezasını çeker.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yani ailene bu durumu anlatırsan ondan önce olayın gerçeğini öğrenmiş olurlar ya da gidip polise şikayet edebilirsin
valideye ufaktan bir çıtlattım zaten. umarım büyümez.
Büyük ihtimalle blöf yapıyolardır zaten
Öncelikle sakin ol ve derin bir nefes al. Atacağın fotoğrafları iyi seçmen lazım, öneri istersen siteye yükle bakalım sonra gönderirsin
rahatsızlığımı belirttiğim bir durum ile dalga geçtiğin için seni Allah'a havale ediyorum.
Kardeş kusura bakma ama bu kadar sa'lak olmak zorunda mısınız ya?
neden böyle diyorsun
Çok sert ve net cevaplar vermelisin. Korktuğunu hissederse daha çok üzerine gelir
Polise gideciğimi söylediğimde kibarcasını yazıyorım "ailenin numaralarını bulur onlara cinsel muhabbetler anlatırım" dedi zaten.
Atmazsan adam değilsin! Gibi cümleler kurman lazım. Senin beş para etmediğini ben de senin çevrene anlatacağım! Gibi kararlı cümleler kurarsan korkup kaçıp gider.. Tabii senin burada anlatamadığın başka özel şeyler! Yoksa
anormal özel şeylerim yok. her insan gibi sevgilisiyle yaşadığı normal cinsel hayatım vardı. nude attığım biri yok.
O zaman neden çekiniyorsun. Söv, hakaret et, sen de onu tehdit et yolla!
internetten ciplak erkek fotograflari gonder cevirip g0tune soksun 0rospu
Bu kıza eig ver bak
Telefon numaranı değiştir gizli numaradan o yazan ailene gidip bişey diyemez
fotoğrafları atarsan o zaman sıçtın işte.
Ettiğin cinsel sohbetten tehtit ediliyorsan çıplak resim atarsan neler olacağını söylememe gerek yok herhalde
cinsel sohbet etmedim ve bu kişiyi tanımıyorum
Yakın cevrenden. Biridir seni tanıyan kıx korkmasana git direk polise durumu anlat anında ortaya cıkar kimmiş şikayetci ol mutlaka
Peki öyle birisi var mı gerçekten bunları konuştun mu o konuştuğun kişi yapıyordur
o konuştuğum kişi dediğin kim? yazdığını pek anlamadım.
Yani öyle bir cinsel muhabbet yaptın mı
O konuşmayı kimle yaptıysan o seni tehdit ediyordur
Bence bir şey yapamaz ben de seni şikayet ederim belki ailem bana kızar ama senin peşine düşer de
Numara fake takılma ya da hat değiştir
hat değiştirsem tekrar bulabilir mi panelden falan?
Bu paneller eskiyi gösteriyor güncel yok
Cinsel sohbet mi yaptın onunla?
Hayır bu kişi kim olduğunu söylemeyen anonim biri. Onunla sexting veya nude muhabbeti yapsyım istiyor. Karşı çıktığım polise giderim dediğim içinde benim cinsel hayatımı ailemin numarasını bulup anlatacağını söyleyerek tehdit etti.
Senin cinsel hayatını nereden biliyor sorduğum bu zaten. Sen polise git numarayı söyle polis zaten o adama numara yap filan diyecektir. Huyuna suyuna git sonra buluşma yeri ayarla davet et. Gelirse zaten polis götürür gelmezse de yerini söyler şöyle böyle cezasını çeker.
Savcılığa suç duyurusunda bulun
fake numaradan bulurlar mı :/
Onu savcılar bilir
Bişi yapma görmezden gel.
Daha önce sexting yaptığın ergenin biri işte
Polise başvur tehdit ediliyorum diye
Şikayet
fake numara ya bulamazlarsa diye çekindim
Fake derken yani yurt dışı hattımı
evet bazen bangladeş bazen birleşik krallık
Çözerler isteseler ama ip ulaşamaya bilirler sen yinede dene şansını
Ne istiyorsa yap yoksa sonuçları kötü olur