ses sorunu ve radyasyon sorununu okuyunca yanlış bir telefon aldığımı hissettim, çok mutsuzum, o kadar para verdim.
internetteki kullanıcı şikayetlerini okuduğumda telefonun jelatinini açmıştım ancak telefon hiç açılmamış durumda bekliyor
iade etmek için uğraşmalı mıyım yoksa kullanmalı mıyım (çıkarabileceği masrafları göze alarak) bilmiyorum ki buna yetişebilecek param da yok.
t*knosa mağazasından aldım, iade konusunda yardımcı olurlar mı onu da bilmiyorum.
lütfen biri bir şey söylesin ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Muhtemelen iade almazlar ama deneyebilirsiniz şansınızı. Ama kötü telefon değil. Yıllardır kullananlar da var
Ben iphone 12 de hiç sorun yaşamamıştım gayet güzel telefon halbuki
Geri almazlar, yakında zaten güncelleme alamayacak. Kulluan bence.
Telefonu kablolu kulaklık ile kullan
Yok iPhone 12 2024 uretim kullanilir
Kullanılır
biraz daha fikir beryan eder misin neden mesela
Sar değerini iPhone ların hiç birinde zararlı duymadım öyle bişey olsa zaten Apple toplatır
fransa yasaklamış bu modeli. güncelleme geldiği söyleniyo ama bu yenilenmiş modeller için geçerli galiba. yenilenmiş modelle 2020 üretimin farkını da ayırt edemiyorum gerçi
Güncellemeyle bişey olduysa çözerler sar değerleri herzmn aynı omaz
peki sesle alakalı sorun? çok fazla kötü yorum okudum cesaret edemiyorum kullanmaya. kullanmaya başlasam mı iade için uğraşsam mı? ve iade ihtimali nedir şu an hiç kullanmadım ama ambalajı açtım sadece
Kullan korkma
Evat
iade etmekle uğraşsam mı yoksa kullanmaya başlasam mı daha karlı olurum