Ben bir üniversite öğrencisiyim ve bu sene 50 km olan okula gidiyorum haliyle şarjım dayanmıyor bu Ağustos ayında almıştım telefonumu iphone 11 ve pil
Sağlığı 87 ye düşmüş yani ciddi bir düşüş yoldada müzik oyun falan derken haliyle yiyor ama bakmasam da yol çekilmez şahsen değiştirene kadar okulu katlanmaya çalışıyorum sizden powerbank önerisi istiyorum philips falan nasıl
Sağlığı 87 ye düşmüş yani ciddi bir düşüş yoldada müzik oyun falan derken haliyle yiyor ama bakmasam da yol çekilmez şahsen değiştirene kadar okulu katlanmaya çalışıyorum sizden powerbank önerisi istiyorum philips falan nasıl
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yolu kitap okuyarak geçirmen daha verimli olabilir
Ama uykum geliyor :d 2 saat metrobüsteyim bide
Hangi şehirdesin ki? 2saat, 4 yıldan üniversite hesaplasak. Ömrünün 3,5 ayı metrobüste oturarak geçiyor...
İstanbull. Doğma büyüme istanbulluyum. Ailem yüzünden biraz burayı tercih ettim. Gerçi bu yaptığım iyiliği de anlamıyorlar ama. Yatay geçiş yapıp en azından bunu 40-50dk ya düşüreceğim inşallah
Bu arada oturarak kısmıda şüpheli :(
Ben de İstanbul 'dayım ama takık olduğum konu yollarda zaman harcamamak. Evimle işimi 5 dakikalık yürüme mesafesinde oluşturdum örneğin. Yan komşum var aynı sen, sultanbeylinden şişliye her gün işe geliyor: d hani 10 milyon dolar versen en fazla 2 gün çekerim, sonra üste para verip kaçarım: d büyük fedakarlık yapmışsın. Kaçıncı sınıfsın
Evet ama değerim de bilimmiyor. 1. sınıfım :( ataşehşrden avcılara gidiyorum
Hangi bölümü okuyorsun?
Değerinin de bilinmemesi kötü..
Beslenme ve diyetetik okuyorum iki isteğimden biriydi ama aile yzüünden 2 tane yazabildim babam falan puanıma güvenmedi bide yökatlasta çıkmaz diye düşündük ama çoğu yer geliomuş allahtan 2 tanede olsa yazdım dyt yi allahım nasip etti çok şükür mutluyum okuluda halledicem inşallah
İnsanlar öyle ya değer verirsin verdiğin değerin çeyreğini alamazsın falan allahım değer bilen bizler gibilerle karşılaştırsın bizleri :,)
Hayırlısı diyelim ama emek-değer beklentisi günümüzde komik bir polyannacılık
Evet. Cidden öyle.
@pıtırcıkselin
Git Teknosa şöyle verirsinler
Ne kadar verimli bir cevap (!)
Sen neden verimsizsin
? Ben burada soru soruyorum yani bilgi edinmek için yaptığın yorum çok saçma hiç yazmq dqhq iyi
Niye teknisada bilgi al demek neyi ilginc
İlginç çünkü zaten gideceğim ama teknosadakiler satmak için binbir şeyi der ama vatandaş herhangi işbirliği olmadığı için daha gerçekçi kapiş