Bunu gerçekten yapan var mı? Bence her kadın yapmalı. Hatta erkekler de yapmalı, artık kadın-erkek fark etmiyor. Evliler ortalıkta kol geziyor 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zamana kadar hiç istemedim ama artık isteyeceğim. Ortalık bekar gibi takılan evlilerle dolu. Ayrıca sadece evli olup olmadığını değil adlı sicil kaydı, borç bilgileri, dava dosyası sorgulama vb. her şeye bakmak lazım. İlişki belki evlilik yoluna falan gider bunları bilmek lazım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani ben özellikle istemedim e devletini de benim telefonumdan girmesi gerekmişti benim telefon da şifreleri otomatik kaydediyor tabii bu ufak detayı kendisine bildirmedim sadece:D hazır şifresi de kaydolmuşken öyle bir dolaşmıştım. öyle bir değil ya bayaaa dolaşmıştım:D bişeyini yakalayamamıştım zaten evlendik. hiçbir zaman hiçbir şifresini sakınmadı benden hala tüm banka e devlet telefon şifrelerini bilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE devlet bilgileri fazla ozel ve geniş kapsamlı ama bir kimliğin arkasındaki medeni hale bakmak istiyorum (içimden) evet maalesef bana da denk geldi karısına yakalandı herhalde benim karım ver benden uzak dur yazdı aniden :D Oysa ki sürekli yazıp suran aylarca peşimde kabul edeyim diye fır donen oydu. Nefret
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki böyle bir saçmalık olur mu? Bu zaten eninde sonunda çıkar. Böyle şeylere ihtiyaç duymam, bir insanın evli olduğunu anlamanın yolu akşam saatlerinde aramaktan geçer.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
60Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHAyır istemem. zaten flörtüm de olmadı
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılflortumden de sevgilimden de istemem. bunlar o kişiyi tanıyarak anlaşılan şeyler olmalı. benimkini isterse de vermem. ama bilmiyorum isterse ve ben de o anda onunla ciddi düşünüyorsam onunkini isteyebilirim. 😆 ama erkekler istemez, sanmıyorum..
25 Yorumla- +1 yıl
@mayisgly işe giriş belgeleri gibi adli sicil kaydı, bekarlık belgesi, vukuatlı nüfus kayıt örneği, herhangi bir cinsel hastalığı olmadığına dair doktor raporu, varsa araba ve/veya ev tapu kaydı, varsa ortağı veya sahibi olduğu şirket kaydı, varsa yönetim kurulu üyesi olduğu şirket kaydı, hangi bankalarda hesabı olduğu ve hesap özetleri, borcu varsa borç kayıtları, devam eden davalar ve tabi ki işinde istikrarlı ise aşkında da istikrarlidir diyerek en az 4 yıllık kesintisiz sgk, bagkur ya da emekli sandığı özeti, öğrenciyse öğrenci belgesi, mezuniyet belgelerini isteriz artık 😅😅😅
- +1 yıl
@mayisgly artık herkes dikkatsiz şekilde önüne gelenle beraber olduğu için cinsel hastalıklar önemli..
+1 yılBence istemek lazım ben birkaç buluşmada istedim valla baya dalga geçip gösterdiler ama göstermeleri gerekiyor. Genelde istenmiyor ama istemek lazım sicil sgk ev bilgisi medeni durumu aile bilgisi. Araya duygu girmeden bilmek lazım ama genelde erkekler korkup kaçar onlar en az bilgiyle hemen seks olabilecek kadına yaklaşır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke ben de isteseydim. 3 yıl evli biriyle sevgili oldum da ruhum duymadı. Ben evlilik planları yaparken o ailesiyle hem düşman olmuş hem boşanmaya çalışıyormuş haberim olmadı.
Şimdi ayrıldık. İkimiz de acı çekiyoruz. Kimseye acımıyorum 2 tane çocuğu varmış onlara üzülüyorum sadece.
Kesinlikle evli insanlarda damga gibi bir şey olmalı. Yoksa olan biz bekarlara oluyor.34 Yorumla- +1 yıl
3 yıl boyunca ayakta uyuduysan aptalmışsın ben 2-3 ay içinde falan öğrenmiştim
Cevap sahibi+1 yılYok ben kendimi öyle görmüyorum. Eğer bu sürede birlikte yaşıyorsanız telefon PC bütün şifreler sende olsaydı sen de anlamazdın.
Sosyal hesapları bendeydi. Akrabalarının olduğu hesaplarda bizim tarihimiz baş harfim vardı.
Evine yıllarca uğramadı. Sen olsan sen de anlamazdın. Şimdi hala beni sevdiğini söylüyor. Boşanmaya çalıştığını söylüyor ben istemiyorum.- +1 yıl
Karısından ayrı mı yaşıyordu
Cevap sahibi+1 yılEvet onu diyorum işte. 7 24 biz birlikteydik. Bütün işini gücünü bilirdim. Sülalesinin olduğu hesaplarda bizim tarihimiz ve benim adımın baş harfi vardı kalp ile. Bir tek fotoğraf paylaşmadık. Onun dışında bütün konuşmalarını görürdüm bilirdim. Ailesi de umudu kesmişti de. Bir gece bütün ailesi üst üste arayınca mesajlar atınca öğrendim. Arayan soran yoktu ki. Biz gayet mutlu yaşıyorduk. İnan bana sen olsan sen de anlamazdın.
Şimdi biz seninle konuşsak ben sana telefon PC bütün şifrelerimi versem, sosyal hesapları da versem, bütün hesaplarıma seninle tarihimizi yazsam ve sürekli gece gündüz senin yanında olsam sen nerden anlicaksin? Üstelik istediğin zaman da telefonu sana versem hatta sen hiç sormadan alsan baksan. Sen benden şüphe eder misin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi kere istedim evli çıkmasın diye de evli çıkmasa da tr erkeği olduğunu unutmuşum. Aynı anda biri ile konuşup aylarca sonra başkasi ile çay içen biri çıktı. Neyse ben bunlara şükrediyorum. İyi biriyim ki Allâh bunu bana gösterdi diyorum. Durumu ayınca bende sevgi sıfırlanıyor. Nitekim öyle oldu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu bekar kizlar evli erkekler için muhakkak yapmalı. onun dışında zaten evli kadınlar evli erkeklerle görüşür bu asla degismez. bunun sebebi dengi dengineden kaynaklanir misal ben eşimi aldatsam bekar bı erkekle aldatmam. Cunki denk değil. Türkiye'de çoğu insan genç evlendiginden zaten illaki ilerde böyle vakalar oluyor buyuzden en çok bekar kızların dikkat etmesi geren bir durum bu.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer birisiyle tanışırsam direkt e-devletinden medeni durumunu, yaşadığı şehirden ve evin içinden görüntülü aramalar yaparım. Etraf bekar erkek peşine düşmüş аbazan evli karılarla dolu.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok yakışıklıysan mümkün
🤣🤣🤣 doktor raporuda alsinlarmi ya da guzel seks yapabiliyormu rapuruda olsunmu eni boyu kac cm raporuda olsunmu ve hatta karakterize raporuda istemen lazimm ve hatta garanti belgeside iste😅😅 töbe töbeee
00 Yorumla
+1 yılBir kadınla tanıştım benden istedi bende verdim ama bu bir güvensizlik evli değilim dediğim halde istedi sonra ne oldu biliyor musun,,, e devleti mi verdikten sonra yol verdim o na iyi yapmış miyim 😅
10 Yorumla
+1 yıl21 Yorumla- +1 yıl
Yüce Rabbim de ne yakışıklı yaratmış beni ne de zengin etmiş.. Elhamdülillah.. Kimsenin entrikalarıyla da uğraşmıyorum..
Bir gün evlilik nasip olursa, bu da gerçekten sevip, sevildiğim için olacak..
+1 yılEvlilerin bile sevgilisi var değil mi? O yüzden iyi ki evlenmemişim diyorum. Hatta kimseye güvenmediğim için yıllardır sevgilim de yok.
10 YorumlaGün geçmiyor ki daha saçma bir şey duymayalım görmeyelim...
110 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey bilmiyorsun küçüğüm…
Soran+1 yılToy anlamında küçücüğüm dedim ama yaş farkı da var. Yani doğru dedim
Soran+1 yılKardeşim sen saçma buluyorsun da, evli adamlar da kadınları kandırıyor. Bunlar yaşanıyor yani! Kulağa abartı ve saçma geliyor diye biz kendimizi korumayalım mı? Üstelik bu kadar kısa ve hızlı bir yöntem varken
Soran+1 yılHa şimdi anladım. İyi de bu bir tabir, yanındayken telefondan e-devlete girip medeni halini gösteriyorsun. Olay bu yani kimse şifreni istemiyor. Zaten mantıklı düşünürsek sana güvenmeyip medeni halini görmek istemeyen bir kadına sen de güvenip şifreni vermek istemezsin o an. Benim demek istediğim bilgilerini o an açıp göstermekti
Soran+1 yılİsteyen*
+1 yılVerirsem bir daha aynı yolda bile yürümez 😃
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Var bazı sebepler 😃
Soran+1 yılEvli misin katil mi 🥹
- +1 yıl
Katile benziyomuyum😃
Soran+1 yılSoruya soruyla karşılık verdiğine göre söylemek istemiyorsun
- +1 yıl
Kimseyi öldürmedim de kendimi çok oldurmuslugum var
- İnternet & Teknoloji konusunda 959 cevap paylaştı.
+1 yılKişi isterse evli olmadığını rahatça teyit edebilir.
Bu kuşkuyu gidermedigi halde devam ettirmek akıl tutulması olur.00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı.
+1 yılÇok mantıklı.. Hayatım boyunca elime erkek eli değmedi, en fazla parayı uzatırken kasiyer ile temas etmişimdir diyen kadın 2 kere evlilik yapmış ve 3 çocuğu var.. 😂
20 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Tc kimlik numarasını istiyorum ben hata direk evlilik dairesine gidelim mi derim 🤣🤣🤣🤣
Tövbe tövbe yaaaa
00 Yorumla
+1 yılEvet, Adli sicil kaydı da istiyoruz.
Pembe vesikası var mı diye de soruyoruz.
10 Yorumla
+1 yılO sırada telefon numarasını bile zar zor merak eden ben. 😃
10 YorumlaE devlet oxospu veya oxospu çocuğu oldugunu göstermiyor
10 Yorumla
+1 yılGBT. İkametgah, SSK kaydı, sabıka kaydı, ... v. s.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılHayır o kadar ilgilenmiyorum ilgilenirsem soru sorarım oda cevaplar o kadar.
00 Yorumla
+1 yılEvet nüfus cüzdanını alıyorum edevlet soy ağacına kadar bakıyorum
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim Eğer birine flört edecek olsam da bu yalana alet olmam herhalde
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 423 cevap paylaştı. Psikopat ve paranoyaklık gibi biraz fakat sicil kaydı olabilir.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 359 cevap paylaştı. Hiç istemedim ama istenmeli ya da çaktırmadan bakılmalı. Ortalık pek kötü
00 Yorumla
+1 yılBaktım işin dalgasında, çakar geçerim. O düşünsün sonrasını.
00 Yorumla
+1 yılEskiden kimliklerde evli bekar diye yazıyordu şimdi oda yok 😂
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılGBT ve adli sicil kaydı olmadan sevgili olmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılO kadar şüphe uyandırıyorsa neden flört diyorsunuz?
00 YorumlaTc bilgileri dahil hepsini istiyorum. Nüfusuma geçirmesi kolay olsun ilerde diye 😂😂😂
00 YorumlaÇok haklı bir durum , ama anlaşılır evli olan illaki bir yerde sezersin,
07 Yorumla- +1 yıl
Büyük konuşma 😂
- +1 yıl
Böyle olması lazım zaten ama anlayamazsın kanarsın birgün
- +1 yıl
Hayatım doğrudur bişey demedim 😅
- +1 yıl
Derdin ne hayatım senin biraz sakin 😅
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYok daha neler ya 😅 ciddi ilişki bile değil “flört” bu yani.
00 Yorumla Daha neler insan güven duymuyorsa devam etmez zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilerden korunmanın yanı sıra, 30 dan fazla icra davası olan biriyle evlenmişti bir arkadaş. Tabi haberi yok. Evlendikten sonra pc den görüyor davalarını. Bu tip şeyleri de isteyin.
00 Yorumla
+1 yılSevgili de değil, flört üstelik... Kelimelerimin kifayetsiz kaldığı yerdeyim.
00 Yorumla
+1 yılBenim eski kız arkadaşım insan kaynakları olduğu için evlenirsek evin sorumluluğunu alır mıyım diye benden ssk hizmet dökümünü istedi. Çok sık iş değiştiriyor muyum, en fazla ne kadar çalışmışım diye
34 Yorumla- +1 yıl
Yok artk
- +1 yıl
İstersen iki tane de vesikalık fotoğraf vereyim pazartesi sevgili oluruz demiştim
- +1 yıl
İş başvurusu gbi olmuş 😄😄😄 ee naptn ya
- +1 yıl
Saçma sapan iş güvenmiyorsa göstermem. Göstermedim de
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğeyi denetle yapıp bilgileri değiştirmek 30 saniye 😂
bu millete güven olmaz en kötü paintten bile değiştirilebilir
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Flört ettiğim birinin neden isteyeyim ki, ciddi ilişkiye dönüyorsa o zaman isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk günden görmek lazım, kimse evli biriyle vakit kaybetmek istemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklıma seda sayan geldi 😅
Hayatta bakmam. O aşamaya geldiysem ben kendim sicilini çıkartmışımdır zaten..00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilimin e devleti bende var baktım bekar adli sicili de temiz yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerm ben çekiliyorum vkdnslndlsk
00 YorumlaSoy ağacını falan istiyorum. Bazen boy kilo endeksi vücut yapısına göre e devletini tahmin ediyorum. Tc alıp otellere gidip soruyorum falan böyle yani😱
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kesinlikle adli sicil kaydı ve devam eden davası var mı bakılmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli bekar fark etmez.. nefes aliyorsa legalse sikinti yok.. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@Mmrrtt1818 sadece adıyla bütün bilgilerine ulaşan ben 😂😂😂 (flört değiliz)
00 Yorumla
+1 yılmedeni durum iin diyorsun anladım yoksa ne saçma bir şey diyecektim. Evet olabilir ozaman e devletten aç göster diyebiliriz :D
10 YorumlaSacma gibi gelebilir ama bazi takintili insanlar isteyebilir normal ciddi dusundunuz biri neden e devlet bilgilerini vermesinki?
00 Yorumla
+1 yılErkekler gerçekten bokunu çıkarttı kadının aldatması daha ağır olabilir ama iki tarafında aynı acıyı hissettiğini unutmayın.
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl soru sen emniyet müdürü musun de e devlet şifresi istiyorsun milletten 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılEvet yapıyorum tabi ki medeni durum ve adli sicil kaydi
00 Yorumla
+1 yılEvlinise belli eder kendini.
13 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin başına ne geliyorsa gereksiz kendine güvenlerinden geliyor
- +1 yıl
Evli olduğunu ne ederse etsin belli eder o yüzden anlasikir bu kadın içinde erkek içinde aynı bir çok noktada kendini gösterir. Sadece iyi takip iyi analiz.
Soran+1 yılEğer senin takip edecek vaktin yoksa ve hayatın yeterince doluysa ruhun duymaz. Lütfen büyük konuşma ki başına gelmesin. Öyle cin gibi insanlar var anlatamam
Evliyse anlarım zaten e devlete gerek yok
18 Yorumla
Soran+1 yılHiç belli olmaz bu işler, sadece kağıt üzerinde bile evli olabilir
Soran+1 yılAma kandırılıyorsun?
Soran+1 yılBu kadar boşverme hayatı, hakkını yedirmeye alışkınsın muhtemelen. Erken yaşta susturulanlar büyüyünce her şeyi boşveriyor
Soran+1 yılHaksızlığa uğramayı umursamıyorsun, ama neticede ortada bir haksızlık/kandırma var değil mi beyefendi kardeşim? Ben de burdan tüme varıyorum. Bazı insanlar en ufak haksızlıkta küplere biniyor, ortalığı ayağa kaldırıyor. Yapı meselesi tamamen. Ve hakkını aramaktan kaçanların geçmişte kendini ifade edememe travmaları oluyor
Bencede istemeli artık
20 Yorumla
+1 yılYok daha neler 🙄
10 Yorumlane alak e devlet dfsfds
10 Yorumla
+1 yılNeden böyle aptalca bişey yapsın ki insan?
10 Yorumla
+1 yılİmam nikahı yaparsa napacaksın?🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılEvet ben aldım içimi bir huzur kapladı 😂😂
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılBence kontrol etmekte fayda var jdndhdjd
00 Yorumla
+1 yılAklıma bile gelmez hiç
00 YorumlaNiye istimki çok saçma
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Flört ettiğiniz insanların e-Devlet bilgilerini istiyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler