İnternet & Teknoloji İPhone ekran kilidi açarken siyah şerit çıkıyor sizdede oluyor mu? Ercan5252 Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İos 17.4.1den sonra oldu bu kilidi açarken siyah şerit oluyor altta ve bildirim merkezi bug a giriyor sizdede oluyor mu İPhone ekran kilidi açarken siyah şerit çıkıyor sizdede oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl IPhone 14 kullanıyorum, 17.4.1 yüklü ama böyle bir soruna denk gelmedim. 0 0 Yorumla
Böylegelmişböylegid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olmuyor 0 1 Yorumla Ercan5252 +1 yıl Önceden bir sorun yaşamıyordum ama ios 17.4.1 e güncelledikten sonra böyle bir bug oluştu Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cihaz model nedir? 0 1 Yorumla Ercan5252 +1 yıl İphone 12 pro ios 16 kullanıyorken bir sorun yoktu fakat geçen ios 17.4.1 e güncelledim böyle bir bug oluştu
düşünceli-erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 17 Yorumla Ercan5252 +1 yıl Anladın demi sorunumu kilid ekranı açarken altta şerit oluyor çoğu kişi bu sorunu yaşıyormuş nasıl düzeltilir Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Yok aga denedim yok bende Yorumla Ercan5252 +1 yıl İos sürümün kaçta kanki? Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Kanka iphone 14 ios17.4.1 Yorumla Ercan5252 +1 yıl Bende iphone 12 pro kullanıyorm haftaya güncelleme 17.5 gelicek inşallah düzeltirler ya Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Sorunu tam bir anlasam düzgün ss le yardımcı olucam Yorumla Ercan5252 +1 yıl Kanka sorun şöyle anlatayım telefonum ekranı kilitle beyaz çubuğu açarken alt kısımda az bir siyah boşluk oluyor Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Yazılımla alakalı o Yorumla Ercan5252 +1 yıl İos 17.4.1 sürümüyle alakalıdır demi ben normalde ios 16 kullanıyordum geçen güncelleme yaptım böyle bir sorun oluştu önceden yoktu Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Aga bende yok o dediğin şey Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Ya duvar kağıdıyla alakalı yaa😂😂 Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Lan olum bende ne diyor diyorum fotoğraf varmış yukarda 😂😂 Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Aga duvar kağıdını az yukarı kaldırmışsın aşşağı indir ortala Yorumla Ercan5252 +1 yıl Kanka yeni duvar kağıdındada öyle bir şey oluyor Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Aga duvar kağıdını aşşağı indir Yorumla Ercan5252 +1 yıl Yeni soru oluşturdum tekrar bak istersen profilimde Yorumla Ercan5252 +1 yıl Eski duvar kağıdındada aynısı oluyor Yorumla
habsjsj_yuyur Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl iPhone 13’üm var, öyle bir şey yok :) 0 1 Yorumla Ercan5252 +1 yıl Dikkatli bak ekran kilidi açarken alt tarafta oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
IPhone 14 kullanıyorum, 17.4.1 yüklü ama böyle bir soruna denk gelmedim.
Olmuyor
Önceden bir sorun yaşamıyordum ama ios 17.4.1 e güncelledikten sonra böyle bir bug oluştu
Cihaz model nedir?
İphone 12 pro ios 16 kullanıyorken bir sorun yoktu fakat geçen ios 17.4.1 e güncelledim böyle bir bug oluştu
Hayır
Anladın demi sorunumu kilid ekranı açarken altta şerit oluyor çoğu kişi bu sorunu yaşıyormuş nasıl düzeltilir
Yok aga denedim yok bende
İos sürümün kaçta kanki?
Kanka iphone 14 ios17.4.1
Bende iphone 12 pro kullanıyorm haftaya güncelleme 17.5 gelicek inşallah düzeltirler ya
Sorunu tam bir anlasam düzgün ss le yardımcı olucam
Kanka sorun şöyle anlatayım telefonum ekranı kilitle beyaz çubuğu açarken alt kısımda az bir siyah boşluk oluyor
Yazılımla alakalı o
İos 17.4.1 sürümüyle alakalıdır demi ben normalde ios 16 kullanıyordum geçen güncelleme yaptım böyle bir sorun oluştu önceden yoktu
Aga bende yok o dediğin şey
Ya duvar kağıdıyla alakalı yaa😂😂
Lan olum bende ne diyor diyorum fotoğraf varmış yukarda 😂😂
Aga duvar kağıdını az yukarı kaldırmışsın aşşağı indir ortala
Kanka yeni duvar kağıdındada öyle bir şey oluyor
Aga duvar kağıdını aşşağı indir
Yeni soru oluşturdum tekrar bak istersen profilimde
Eski duvar kağıdındada aynısı oluyor
iPhone 13’üm var, öyle bir şey yok :)
Dikkatli bak ekran kilidi açarken alt tarafta oluyor