Herkesin ağzında pelesenk olmuş...Diyorlar ki...
"Şeytan ayrıntıda gizlidir" diyorlar...
Peki sizce "o ayrıntı" nedir?
"Şeytan ayrıntıda gizlidir" diyorlar...
Peki sizce "o ayrıntı" nedir?
Yıllar önce henüz gençken...
Yazın memleketlere gidilmek zorunda kalınılmış ve artık olay 2 aylığınada olsa uzak mesafe ilişkisine dönmüştür. Dolayısıyla kıskançlıklar ve triplerin bini bir paradır...
Kahramanımız, sevdiceğinin erkek arkadaşlarıyla birlikte erkek erkeğe gece eğlenmeye dışarı çıkacağını henüz ima etmişken kafasının koparılmasıyla tehtid edildiğinden "hey tamam lanet olsun kızım evde oturacağım" cevabını vermiş ancak genede gitmiştir.
Ancak hatunun içine kurt düştüğünden her zaman mesaj çeken hatun bu sefer saat 1 civarı arar..
Telefon acı acı çalmaktadır, ortam gürültülüdür ve kahramanımız o telefonu açmazsa büyük bir ihtimalle sevdicek tarafından bıçaklanacağını bildiğinden kendini dışarı atar...
Uykulu bir sesle "hımm napıyorsun hayatım bende kitap okuyordum" diye kıvırmaya çalışırken yandaki çöp tenekesinde 2 tane kedi feryad figan birbirlerini kovalar...
Kedilerin gürültüleri fark edilmeyecek kadar yüksektir ama enteresan bir şekilde 2 tarafta bu duruma uyanmaz...
Neyse sevdicek kandırılmış eve gidip zıbarılmıştır.
Kahramanımız öğlen 12 uyanıpde telefonda sevdicek tarafından bırakılmış 10 cevapsız çağrı 20 mesaj civarı görünce şaşırır.
Mesajların çoğunun konusu şudur: "Lan madem odandaydın o teneke sesleriyle kedi sesleri nerden geliyordu?"
Sevgili olaya sabah uyanmıştır ne hikmetse ve kahramanı da uyandırmaya gecikmez...
Sanırım o ayrıntıdaki şeytan kedi olmalı
ben sorunu yeterince açık bulmadım. biraz daha açman lazım.
Cevap
2Cevap
sevgılın bısey der onun ayrıntısına takılırsın arkadasın bısey der onun ayrıntısına takılırsın seytanın ısıdır cunku ıçıne hep kurt duser o ayrıntılar farklı farklıdır
bence de bu :))
+1
Adi ustunde ayrinti o kadar inceki seytan bile icinde gizli zaten o kadar kolay olmasa bu ornek olmazdi
o ayrinti, icgudulerimizdir
Ayrıntı, hiçbirşeyin göründüğü gibi olmamasıdır.
insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar