İnternet & Teknoloji Instagrama girebiliyor musunuz? Püskevit_aşkına2 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle bir ekran var 1 saattir giremedimGüncelleme gelmiş onu da yükledim Instagrama girebiliyor musunuz? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 551 cevap paylaştı. normal giriliyor şu an , cihazını kapat biraz bekle tekrar aç eğer olmazsa. heklenmiş ola bilirsin. 1 3 Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Yani telefon kendi kendine Instagram'a giriyor Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Filistin'e destek için hikayeler atardım acaba o yüzden mi Yorumla Adanaaşk +1 yıl ola bilir. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben dün gece hiç girmedim ama dün bir sıkıntı yoktu, ne zaman düzeldi çünkü bugün girdim de herhangi bir sıkıntı yoktu. 0 13 Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Girebildim çok şükür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım belki de sorun sizin hesapla da ilgili olabilir Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Evet Filistin'e destek için hikayeler atardım o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah kabul etsin güzel düşünce Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Amin cümlemizin teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim amin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Filistinliler için bir şeyler paylaştığınıza göre kapalı birisiniz doğru mu anladım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya da hissettim 😅 Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Doğru ama bu kapalı açıklıkla ilgili bir mesele değil insanların meselesidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evette bu yüzden demedim profil avatar fotoğrafını değiştirmeni tavsiye edecektim. Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Ben seçmedim bu avatarı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum site kendisi veriyor ama yine de değiştirmek gerekir bence, Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Haklısın Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Evet girebildim 1 2 Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Anladım Yorumla Yenigizliüye +1 yıl 👍 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Giriyorum 1 1 Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl İyi Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl İnstagrama girdim ben Instagram ne senin bakalım 0 2 Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Gerek yok Yorumla kfsfener5 +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
s1radan_b1ri Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Kullanmıyorum. 0 1 Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hacklenmis galiba 0 3 Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Filistin'e destek amaçlı paylaşımlar yapardım sadece hikaye atardım olabilir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyle deyince sikayet de edilmis olabilir hesabin Yorumla Püskevit_aşkına2 +1 yıl Evet 😒 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
normal giriliyor şu an , cihazını kapat biraz bekle tekrar aç eğer olmazsa. heklenmiş ola bilirsin.
Yani telefon kendi kendine Instagram'a giriyor
Filistin'e destek için hikayeler atardım acaba o yüzden mi
ola bilir.
Ben dün gece hiç girmedim ama dün bir sıkıntı yoktu, ne zaman düzeldi çünkü bugün girdim de herhangi bir sıkıntı yoktu.
Girebildim çok şükür
Anladım belki de sorun sizin hesapla da ilgili olabilir
Evet Filistin'e destek için hikayeler atardım o yüzden
Allah kabul etsin güzel düşünce
Amin cümlemizin teşekkür ederim
Rica ederim amin
Filistinliler için bir şeyler paylaştığınıza göre kapalı birisiniz doğru mu anladım?
Ya da hissettim 😅
Doğru ama bu kapalı açıklıkla ilgili bir mesele değil insanların meselesidir
Evette bu yüzden demedim profil avatar fotoğrafını değiştirmeni tavsiye edecektim.
Ben seçmedim bu avatarı
Biliyorum site kendisi veriyor ama yine de değiştirmek gerekir bence,
Haklısın
Evet girebildim
Anladım
👍
Giriyorum
İyi
İnstagrama girdim ben Instagram ne senin bakalım
Gerek yok
Sen bilirsin
Kullanmıyorum.