İnternet & Teknoloji Sevmeyen eski sevgili halen dostla medyada tutup bize kasıtlı durumlar atar mı? Seherrr10 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Halen sosyal medyada yazacaktım yanlış olmuş Güncellemeler+1 yıl Beni engellememiş de durum atıyor geceleri normalde yapmazdı sevmeyen erkekle bunu yapar mı Sevmeyen eski sevgili halen dostla medyada tutup bize kasıtlı durumlar atar mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hardiess2 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Atmaz başkası vardır 0 12 Yorumla Seherrr10 +1 yıl Yanlış sordum galiba ayrıldım ondan fakat sosyal medyadan çıkarmamış ve bana kasıtlı durumlar atıyor sevmeyen adam bunu yapar mı Yorumla hardiess2 +1 yıl Yapmaz sana attığı ne malum Yorumla Seherrr10 +1 yıl Normalde gece gezme paylaşımı yapmazdı gece araba hikayesi atmış ve o video puanın değil biliyorum Yorumla hardiess2 +1 yıl Yanş belkide başkasına atıyor sana dair bi belirti mi var Yorumla Seherrr10 +1 yıl Başkasına atsa benimleyken de atardı daha dün ayrıldık Yorumla hardiess2 +1 yıl Bilmediğin biri vardı belkide Yorumla Seherrr10 +1 yıl Bilmediğim biri olsa ayrıldıktan sonra da beni 7/24 arar mıydı? Gece bile görüntülü arardı telefon açık bırakırdı Yorumla hardiess2 +1 yıl O zaman seviyormuş. Sen sevmeyen eski sevgili diye soru sormuşsun Yorumla Seherrr10 +1 yıl Sevmeyen eski sevgili halen takibe devam eder mi demek istedim? Yani seviyorsa mı takip eder illa halen Yorumla hardiess2 +1 yıl Seviyem yeterli değil bunun için maalesef Yorumla Seherrr10 +1 yıl Benim de değilmiş. Burdan yaziyim. 10 aylık ilişkimiz vardı inişli çıkışlı ve çapkın biri. Başlarda ciddiydi sonra ciddi adımları durdurdu Yorumla Seherrr10 +1 yıl Bir ay önce ayrıldık fakat benimle başını koparmak istemedi. Gece gündüz görüntülü aradı gece telefonu açık bıraktı hatta sevgili olmamamıza rağmen. Ben de dün rest çektim ne bu sevgili gibiyiz ama ciddi adım yok diye ama beni engellemedi çıkarmadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Atmaz başkası vardır
Yanlış sordum galiba ayrıldım ondan fakat sosyal medyadan çıkarmamış ve bana kasıtlı durumlar atıyor sevmeyen adam bunu yapar mı
Yapmaz sana attığı ne malum
Normalde gece gezme paylaşımı yapmazdı gece araba hikayesi atmış ve o video puanın değil biliyorum
Yanş belkide başkasına atıyor sana dair bi belirti mi var
Başkasına atsa benimleyken de atardı daha dün ayrıldık
Bilmediğin biri vardı belkide
Bilmediğim biri olsa ayrıldıktan sonra da beni 7/24 arar mıydı? Gece bile görüntülü arardı telefon açık bırakırdı
O zaman seviyormuş. Sen sevmeyen eski sevgili diye soru sormuşsun
Sevmeyen eski sevgili halen takibe devam eder mi demek istedim? Yani seviyorsa mı takip eder illa halen
Seviyem yeterli değil bunun için maalesef
Benim de değilmiş. Burdan yaziyim. 10 aylık ilişkimiz vardı inişli çıkışlı ve çapkın biri. Başlarda ciddiydi sonra ciddi adımları durdurdu
Bir ay önce ayrıldık fakat benimle başını koparmak istemedi. Gece gündüz görüntülü aradı gece telefonu açık bıraktı hatta sevgili olmamamıza rağmen. Ben de dün rest çektim ne bu sevgili gibiyiz ama ciddi adım yok diye ama beni engellemedi çıkarmadı