İnternet & Teknoloji Bu termosun göstergesinin enerjisi hangi mekanizmayla sağlanıyor? MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdi dokununca yanıyor gösteriyor ama pili vs mi var bunun enerjisi biterse nasıl yenilicem neyle çalışıyor bu bileniniz var mı? Bu termosun göstergesinin enerjisi hangi mekanizmayla sağlanıyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. İyi bir mekanizması vardır ama görmedim hiç 0 0 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl içinde küçük bir pili vardır, ısıdan enerji üretecek değil elbette, içi açılıyorsa değiştirirsin kolayca 0 1 Yorumla MarsRafinha +1 yıl Maalesef açılmıyor Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı. Dijital termometrenin altında kapağın arkasında para pil var 3 voltluk. Büyük ihtimal 3232 👍🏻 0 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bunun aynısının siyahı geldi geçen ama çözemedim ben bunu. Sendika mı gönderdi sana? 0 7 Yorumla MarsRafinha +1 yıl Yok hediye Yorumla Sıradan1Genç +1 yıl Bize de aynısını sendika hediye etmiş de kurcaladım bulamadım markası da yazmıyor Yorumla MarsRafinha +1 yıl Güneş enerjisi mi acaba Yorumla Sıradan1Genç +1 yıl Olabilir ama benzer bir şey göremedim kapağın içi mi açılıyor acaba üzerinde bir şey de yazmıyor ki internetten bakayım Yorumla MarsRafinha +1 yıl Evet ben de anlamadım Yorumla Sıradan1Genç +1 yıl Bulursak bir paslaşalım mı ben çok merak ediyorum Yorumla MarsRafinha +1 yıl Olur anlayan çıkarsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İyi bir mekanizması vardır ama görmedim hiç
içinde küçük bir pili vardır, ısıdan enerji üretecek değil elbette, içi açılıyorsa değiştirirsin kolayca
Maalesef açılmıyor
Dijital termometrenin altında kapağın arkasında para pil var 3 voltluk. Büyük ihtimal 3232 👍🏻
Bunun aynısının siyahı geldi geçen ama çözemedim ben bunu. Sendika mı gönderdi sana?
Yok hediye
Bize de aynısını sendika hediye etmiş de kurcaladım bulamadım markası da yazmıyor
Güneş enerjisi mi acaba
Olabilir ama benzer bir şey göremedim kapağın içi mi açılıyor acaba üzerinde bir şey de yazmıyor ki internetten bakayım
Evet ben de anlamadım
Bulursak bir paslaşalım mı ben çok merak ediyorum
Olur anlayan çıkarsa
Pil vardır muhtemelen
Pilli pili bitince çalışmıyor
allaha emanetle 😂
Bilmem