Merhaba,
Birisinde C2 platformu üzerinden küfür etmiştim, cidden sapkınlık yaptığı için bu kişi online ihbardan ihbar oluşturmuş ancak bunu onunla konuşmaya devam edersem edevlet üzerinden iptal edebileceğini söylüyor, bu doğru mu?
Merhaba,
Birisinde C2 platformu üzerinden küfür etmiştim, cidden sapkınlık yaptığı için bu kişi online ihbardan ihbar oluşturmuş ancak bunu onunla konuşmaya devam edersem edevlet üzerinden iptal edebileceğini söylüyor, bu doğru mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır. Bu ciddi bir iştir ve tüm suçlamalar ciddiye alınır.
Yani edevletten yaptığı ihbar vs. geri çekilemez değil mi?
Ya anlamıyor musun? Bi b*k yiyemez. Kimse de uğraşmaz. Sadececihvar ettiğiyle kalır ki hiç zannetmiyorum ihbar ettiğini.
sadece merak ettim küfürden ifadede veririm sorun değil, iptal edilip edilemediğini merak ediyorum.
Korkma.
Sadece senle görüşmek istiyor, aklısıra tehdit ediyor.
C2 kullanan kız kaldı mı ya ahha olmaz bişey devam edersen seni sonuna kadar kullancak
Kendimi kullandırtmayacağım, sadece merak ettim küfürden ifadede veririm sorun değil, iptal edilip edilemediğini merak ediyorum.
Kim uğraşır onunla sen uğraşır misin kufreden birini mahkemeye verip
ya mesele o değiş, uğraşsada sorun yok, iptal edilip edilemediğini merak ettik
İptal edemez savcılığa çıkmadan. Kullanıcı adını ver bende yazayimm
Sende amma safsın bu kafayla iyi yaşamışsın. Yaş kaç senin 13 mu
Kendimi kullandırtmayacağım, sadece merak ettim küfürden ifadede veririm sorun değil, iptal edilip edilemediğini merak ediyorum.
Yahu arkadaş böyle bir olay yok. Böyle bir şikayet şeklide yok. Siz uzay da mı yaşıyorsunuz.
İnternet' te yasaya yasaya normal hayatı hiç bilmiyorsunuz. Biraz kendinizi geliştirin..
Böyle bir şikayet şekli yok. Adam seni resmen keklemis
bilmiyorsun yorum yapma, gir bak egm online ihbar.
Offff offff offfff ya hadi tamam sen kaziklanmaya devam et. Egm online ihbar bu değil. Ya yani böyle bir şey degil
Ya boş ver sapik haketmis
Resmen şantaj yapmış l.
evet