İphone 14: 43 bin tl
S23 ultra: 45 bin tl
Şu an kullandığım telefon s21 fe ve bazı oyunlarda donma kasma vb gibi şeyler oluyor s23 ultrada aynısını yaşayabilirim diye tereddütte kaldım iphone daha uzun süreli gibi düşünüyorum ip 6s i 2022 ye kadar kullandım ve çok eski olmasına rağmen akıcıydı sizce hangisini almalıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ultra, düz iPhone modeline göre iyi tabi. Ultrayı pro modellerle kıyaslamalısın
Maalesef bütçemi aşıyor😅
Andorid cihazlar alındığı gün değer kaybetmeye başlarlar, sadece değer değil performanslarını da kaybederler günden güne. Bana Apple dışında her telefon ölü yatırım geliyor, düz 14 alırdım yerinde olsaydım
Evet iphoneların değer kaybetmeme özelliği çok muazzam bir şey o yüzden iphone bu konuda aşırı iyi fakat bataryası 3280 mAh gündelik hayatta yaklaşık 8 9 saat bazen 10 bile oluyor yetmezmiş gibi geliyor tam emin olamadım
3 ay önce düz 15 aldım bataryası bir android etmese de, çok aratmıyor babacım. Günde maksimum 2 kere takınca aktif ve yoğun şekilde kullanılıyor. Tabii bir süre böyle, sonrasında pil ömrü bittikçe hiç şarj tutmamaya başlıyor orası ayrı. 2019'da 11 almıştım 5 sene kullandım pili son dönemler rezaletti
Günde kaç saat kullanıyorsun yani ekran kullanım süren tek şarjda ne kadar gidiyor?
Güne 9-10 gibi %100'le başlıyorum 4-5 gibi %30'lara düşüyor şarjı. Tabi gün içinde sürekli elimde ve oyun oynuyorum
23 ultra daha uzun süre güncelleme alacak güzel bir yatırım
Evet evet aralarında 2 ya da 2 buçuk bin fark var kararımı doğru veririm umarım
Samsung alırsan exynos işlemcili alma, snapdragon işlemcili olanı al kesinlikle
Evet snapdragon daha iyi bunuda göz önünde bulunduracağım
telefonlar gelip geçici be kanka... biri gelir biri gider , önemli olan yakışıklı+fit kalın ve büyük şeyli bi sevgili bulmak
Büyük şeyli😅
14 tabi
Çok kararsızım 14 te iyi ama 14 ün güncelleme alma sayısı daha az sanırım
Kanka samsung 2 yılda donma yapıyo
Evet benim telefonumdada var şu anda bazı oyunlarda, instagramda ve telefonu ilk açtığımda kendine gelmesi uzun sürebiliyor
Bende 7 yıllım bir 6s vardı sıfır donma vardı. Sadece pil dayanmıyodu ondan sattım.
Evet pil dayansaydı bende satmazdım şu anki s21 fe telefonum 5 saati zor görüyor ve donuyor.
Valla ben mecburiyetten android kullanıyorum. Kullandığım telefon 2000 lira zor eder. Param olsa iphonedan şaşmam.