İnternet & Teknoloji Telefona fotoğraf olarak gelen belgeyi nasıl çıkartırım? WhoIm34 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fatura çıkartmam lazım fotoğrafı var bunu belge olarak nasıl çıkarttırabilirim?Üst kölesinde QR kodu da var var mı bildiğiniz yöntem? Telefona fotoğraf olarak gelen belgeyi nasıl çıkartırım? Cevapla Telefon Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 622 cevap paylaştı. Faturaların qr kodlarını okutmayı denedim, olmadı. Bu tarz durumlarda şirketten pdf olarak istiyorum şahsen, noter kabul eder mi bilmiyorum 0 1 Yorumla WhoIm34 +1 yıl Bunu denicem bakalım hayırlısı.. Yorumla
TycheKairos Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Anlamadım, yazıcıdan çıkartamıyor musun? Yazdır deyip? Word'e at ordan yazdır. 0 2 Yorumla WhoIm34 +1 yıl Notere vericem de işte kabul eder mi? Yorumla TycheKairos +1 yıl Yahu fotoğrafı al Word'e yapıştır, ordan da yazdır. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yazıcısı olan bi bilgisayardan çıkarİnternet cafe mesela 0 2 Yorumla WhoIm34 +1 yıl Noter kabul eder mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noter o kadar işin arasında seninle uğraşmaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Direkt fotoğrafı da yazdırabilirsin aslında. 0 3 Yorumla WhoIm34 +1 yıl İşte noter kabul eder mi bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka türlü olmaz ki çıkar yazıcıdan düzgünce kenarlarını kes olur bence önemli olan net çıksın renkli çıksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani daha önce yapmadım ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Faturaların qr kodlarını okutmayı denedim, olmadı. Bu tarz durumlarda şirketten pdf olarak istiyorum şahsen, noter kabul eder mi bilmiyorum
Bunu denicem bakalım hayırlısı..
Anlamadım, yazıcıdan çıkartamıyor musun? Yazdır deyip? Word'e at ordan yazdır.
Notere vericem de işte kabul eder mi?
Yahu fotoğrafı al Word'e yapıştır, ordan da yazdır.
Yazıcısı olan bi bilgisayardan çıkar
İnternet cafe mesela
Noter kabul eder mi?
Noter o kadar işin arasında seninle uğraşmaz
PDF'e dönüştürüp bir yerde yazdır
Direkt fotoğrafı da yazdırabilirsin aslında.
İşte noter kabul eder mi bilmiyorum
Başka türlü olmaz ki çıkar yazıcıdan düzgünce kenarlarını kes olur bence önemli olan net çıksın renkli çıksın
Yani daha önce yapmadım ama