İnternet & Teknoloji Telefonda NFC özelliği ne benim telefonumda yok banka kartı açamadım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl acicam telefon redmi note 10s Güncellemeler+1 yıl Papara hesabı açamadım telefonunda NFC özelliği yok dedi. Telefonda NFC özelliği ne benim telefonumda yok banka kartı açamadım? Cevapla Banka Soruları Telefon Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
emirsmz Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Nfc temassız ödeme ve temassız kimlik doğrulama işlemlerinde kullanılır her telefonda olmaz o yüzden yapacak bişi yok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eee bu kdr önemli biseyse niye her telefonda yok Yorumla Soran +1 yıl Ki eski de değil hani telefonum 1 senelik Yorumla emirsmz +1 yıl İşte telefonun fiyatına modeline göre değişir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kimlik okumaz zorlama 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozellik olmadan zor taratmada sorun yasarsin Yorumla Soran +1 yıl Ya ne yapicamm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baska telefon alcaksin yardimci olurum )) her model var Yorumla Soran +1 yıl Alamam ki 1 senelik telefon daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu islemi yapamazsin o halde Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nfc farklı bir sey banka ile alakası yok 0 12 Yorumla Soran +1 yıl O ne ki Yorumla _Thanos_ +1 yıl Nfc telefonla olan bir parça ülkemizde kullanılmıyor Yorumla Soran +1 yıl Eee ben papara hesabı nasıl acicam iban vericekti telefonunda o özellik yok dedi iptal etti Yorumla _Thanos_ +1 yıl Kimlik okutacaksan evet nfc gerekliydi telefonda yoksa kullanamazsın Yorumla Soran +1 yıl Evet kimlik okuttum ya nasıl yapicam lütfen yardım et Yorumla _Thanos_ +1 yıl Yeni bir telefon alarak Yorumla Soran +1 yıl Alamam ki daha telefon 1 senelik Yorumla _Thanos_ +1 yıl Yapacak bir şey yok o zaman maalesef Yorumla Soran +1 yıl Redmi note 10s işte ama bu telefon eski değil ki nasıl yok o özellik niye koymazlar ki ya Yorumla _Thanos_ +1 yıl Koymamışlar demekki Yorumla Soran +1 yıl Başka telefondan denesem geri bu hesabı kendi telefonuma nasıl yuklicem Yorumla _Thanos_ +1 yıl Baska telefondan denersen o telefon üzerine kaydolur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nfc temassız ödeme ve temassız kimlik doğrulama işlemlerinde kullanılır her telefonda olmaz o yüzden yapacak bişi yok
Eee bu kdr önemli biseyse niye her telefonda yok
Ki eski de değil hani telefonum 1 senelik
İşte telefonun fiyatına modeline göre değişir
Kimlik okumaz zorlama
Ne anlamadim
Ozellik olmadan zor taratmada sorun yasarsin
Ya ne yapicamm
Baska telefon alcaksin yardimci olurum )) her model var
Alamam ki 1 senelik telefon daha
Bu islemi yapamazsin o halde
Çok güvenli değil zaten.
Ne ki o
Nfc farklı bir sey banka ile alakası yok
O ne ki
Nfc telefonla olan bir parça ülkemizde kullanılmıyor
Eee ben papara hesabı nasıl acicam iban vericekti telefonunda o özellik yok dedi iptal etti
Kimlik okutacaksan evet nfc gerekliydi telefonda yoksa kullanamazsın
Evet kimlik okuttum ya nasıl yapicam lütfen yardım et
Yeni bir telefon alarak
Alamam ki daha telefon 1 senelik
Yapacak bir şey yok o zaman maalesef
Redmi note 10s işte ama bu telefon eski değil ki nasıl yok o özellik niye koymazlar ki ya
Koymamışlar demekki
Başka telefondan denesem geri bu hesabı kendi telefonuma nasıl yuklicem
Baska telefondan denersen o telefon üzerine kaydolur