İnternet & Teknoloji Turkcell kullanan var mı? steelwings Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 2222'ye 30YIL yazarak paketinizi kadar internet kazanın. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar yazın ve sonucu görün ben yaptım Turkcell kullanan var mı? Cevapla İnternet Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Evet kullanıyorum 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Hayır Emirates İletişim bunu kullanıyorum adı biraz farklı olabilir gürleyen çevirdim çünkü 😊 0 6 Yorumla steelwings +1 yıl Yurtdışında mı yaşıyosun Yorumla Yamaal +1 yıl Evet Yorumla steelwings +1 yıl Dubaide misin Yorumla Yamaal +1 yıl Evet 😊. Yorumla steelwings +1 yıl Ooo iyiymiş Yorumla Yamaal +1 yıl 😊😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Deneyen var mı 0 3 Yorumla steelwings +1 yıl Dene ve gör. Ben de inanmadım ama oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deneycem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı. Yaptım oluyor 1 2 Yorumla steelwings +1 yıl Yalan olmaz bizde Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Doğrudur elbetÖğlen yaptım onu ben😊 Yorumla
halemsu Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl 1 aylık mu bu 0 10 Yorumla steelwings +1 yıl Evet bir ay boyunca geçerli. Faturan ne kadarsa o kadar internet veriyo. Atıyorum 25 gb ise bir aylık 25 gb veriyo Yorumla halemsu +1 yıl Yaptımda zaten yeni tarifeye geçtim diye bir sürü internet vermişti bişey farketmedi Yorumla steelwings +1 yıl Evet ilk ay 30 gb veriyo demi Yorumla halemsu +1 yıl Evet Yorumla steelwings +1 yıl Bana gönder ben kullanayım ahshagaha Yorumla halemsu +1 yıl İyi olurdu boşa gidecek djd Yorumla steelwings +1 yıl Öyle bir hizmet yok maalesed Yorumla halemsu +1 yıl maalesef djjd Yorumla steelwings +1 yıl Yaşın da bayağı varmışAllah uzun ömürler versin Yorumla halemsu +1 yıl Teşekkürler sanada djd Yorumla
FortMinor12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ciddi mi bu 0 3 Yorumla steelwings +1 yıl Denedin mi kanka Yorumla FortMinor12 +1 yıl Oldu kanka teşekkürler Yorumla steelwings +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet kullanıyorum
Hayır Emirates İletişim bunu kullanıyorum adı biraz farklı olabilir gürleyen çevirdim çünkü 😊
Yurtdışında mı yaşıyosun
Evet
Dubaide misin
Evet 😊.
Ooo iyiymiş
😊😊
Evet yaptık geldi şükür
Deneyen var mı
Dene ve gör. Ben de inanmadım ama oldu
Deneycem
Oldu
Yaptım oluyor
Yalan olmaz bizde
Doğrudur elbet
Öğlen yaptım onu ben😊
1 aylık mu bu
Evet bir ay boyunca geçerli. Faturan ne kadarsa o kadar internet veriyo. Atıyorum 25 gb ise bir aylık 25 gb veriyo
Yaptımda zaten yeni tarifeye geçtim diye bir sürü internet vermişti bişey farketmedi
Evet ilk ay 30 gb veriyo demi
Evet
Bana gönder ben kullanayım ahshagaha
İyi olurdu boşa gidecek djd
Öyle bir hizmet yok maalesed
maalesef djjd
Yaşın da bayağı varmış
Allah uzun ömürler versin
Teşekkürler sanada djd
Ciddi mi bu
Denedin mi kanka
Oldu kanka teşekkürler