Güncellemeler
+1 yıl
Bir Instagram hesabı bana gece saat 1 de istek attı. 0 takipçisi var ve 1 gönderi fotoğrafı var onuda bana istek attıktan 20 dakika sonra paylaştı. Ben fark olduğunu nerden anladım. Çünkü profil fotoğrafını pinterestte arattım ve başka bir kızın olduğunu öğrendim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
takıntıdan
Nasıl bir takıntıdan?
Bi işler karıştırmak için bence
Nasıl bir iş
Yani ne biliyim birileriyle flörtleşmek için falan
Biriyle konuşmak için
Resmen benim okuduğum üniversiteyide altına biyografisine koymuş
O kadar işsizleimem umarım. KS harici sosyal medya kullanmıyorum umarım buradan da kurtulurum tez zamanda
Mesela. sen bana burada yazsan bir konu için derin sohbet etmek istesek. Sonra bana desen ki Instagram dan konuşalım bende fake hesabım yok ise hemen açarım 🤣
Sexting için ya da stolk için
Sence kız hesabı açtıysa erkek midir?
Dediğim gibi ikisi de olabilir
Peki erkek olduğu nasıl anlaşılır?
Yaz ona gerisi gelir
18 için niye olcak görüntülü
Bence 18 için değil, Niye dersen resmen gecenin 1 inde bana özel fake hesap açılmış gibi kız hesabı burada fake hesap olduğunuda resmi googledan arattım başka kızın fotosu
Bide 0 takipçi iken bana takip isteği attı
amacı birine işletmek o zmn
İşletmek nedir
işletmek yani şöyle düşün erkek arkadaşın bir erkek hesabı açıp seninle sohbet etmeye calisirya bakalım başka erkeklere bakiyirmu ekliyormu diye deneme yapar buna işletmek denir ya ı tuzağa düşmemek lazim
Bir kız hesabı peki
bak onuda başka bir kızla konuşmak için yapar kız erkekleri eklemiyordur kız hesabı açar ki eklesin takibe alayim diye yani başka Bi aciklamasi yok
Yani sen bu kişi bir erkek amaç benden bilgi almak mı?
Erkek se kız hesabı açtıysa ya seni test ediyor ya sana yürüyor başka Bi aciklamasi yok ki şimdi sen beni iyi tanıyorsun ama beni eklmiyirsun ben senden nasil bilgi alicam düşün hemen bayan hesabı açarım sana istek atarım yersen tuttu yemezsen yaocak bisey yok
Mantıklı. Şeyde olabilir belkide beni kıskanan çekemeyen bir kızda olabilir dimi
tabiki hügocum hepsi olabilir. sen sen ol baktın tanimiyorsun ekleme boş ver kendini açık etme sana zahmet :)
Ben merak ettim açıkçası yani bir insan sırf gecenin 1 inde fake hesap açıp bana istek atması hani onu geçtim biyografisine benle aynı üniversiteye gittiğine dair bilgi vermesi garip geldi. (Burada bana istek attıktan sonra mesaj yazmadı)
Demekki gecenin 1 inde bir kişinin aklına çok mu takıldım.
Seni tanıyor okulunuda biliuorki aynı okulda olursan eklersin diye yem atmış. çocukça Bi davranış hangi çağda yaşıyoruz dimi. seviyosan hoslaniyosan adam gibi yaz niye entrikalara giriyousn
Demek ki gecenin 1 inde takıldım aklına sen mesela bir kız için neden fark hesap açarsın çok düşünmekten mi
Bu arada fake hesabı açtı, Bana mesajta atmadı.
Bu soruyu bana soruyorsan cvp vereyim sana ya kızdan hoslaniyorumdur. ya da kızı arzuluyorumdur başka Bisey için açmam ben
Mesaj atmadı burada
o zmn takım takibe almak için ya da uyudu belkide oltayı attı bekliyor
İsteği kabul ettim
Aferin iyi yaptın:)) bekliceksin o zmn attığın adımdan haberi olur şimdi
Sonra mesaj atmadı. Bende gece gece niye bu beni takip ediyor. Bakayım dedim. Sonra profil fotosunu değiştirdi. Sonra fotoğraf attı.
Sonrada kendi fotoğrafını beğendi
Valla amacını yakında anlarsin ne diyim
Bakalım
takma kafana baktın cnnı skor baş engeli üzme kendini tamam mı Hugo hanım
Tamamdır teşekkür ederim 😊