Güncellemeler
+1 yıl
sadece basılı tuttugumda sorun cıkartıyor yoksa hızlı bır sekılde yazabılıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
düzeldi arkadaşlar 1 gün hiç tutmadım laptoba
aniden değişti. tek tek basınca hızlı algılayıp yazıyor ama örneğin silmek için basılı tuttuğumda çok yavaş siliyor ve örneğin youtube videolarında ileri tuşuna basılı tuttuğumda hızlı bir şekilde 5sn 5sn geçerdi ama şu an tek tek yavaş yavaş geçiyor ne yapabilirim? ve capslock tuşumun ışığıda açık kaldı caps lock acık olsa da olmasa da açık duruyor ısık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bilgisayarınızın ana ekranına sağ tık yapıp yeni bir not defteri açıp orada test yapar mısınız?
olmuyo ıste her yerde aynı
Rica etsem laptopu üçgen pozisyonuna getirip ters çevirin yani klavye ve ekran masaya bakacak şekilde sonrasında şiddeti hafif olacak şekilde yavaş yavaş vurun içindeki pisliklerin dökülmesine izin verin
tamam tesekkur ederım
Çözüm olumlu olumsuz yazın devamında çözümleri yazarım veya yazayım ben deneyiniz.
• bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin anlık olarak yazılımsal bir hata olmuş olabilir.
• klavye sürücülerinin güncellemeyi deneyin bununla ilgili YouTube’da videolar mevcut
•bilgisayar üzerinde capslock simgesinin ışığı sürekli açık olarak görünüyorsa donanımsal bir hata var. Tamirciye götürmeniz şart
capslock ışığı kendi kafasına göre yanıp sönüyor illaki klavyeye bir şey oldu , tamirciye götürürüm teşekkürler
Laptopun FreedDos muydu ilk aldığında?
hiç bilmiyorum ki hiç anlamıyorum ben
Yani ilk aldığında laptopuna windows vb kurdun mu? Biri kurdu mu? Yoksa direkt kullanmaya mı basladim pc yi?
Bazi pclerde windows olmuyor, kendin kurman lazim. Kendin kurunca da bu tarz sorunlar oluşuyor. O nedenle sordum
Başlığı youtube’ a yazıp baksan keşke
ya yok olmuyo ki
Klavye ayarlarından imleç hızını kontrol edin.
sat sat sat gitsin
Tamirciye götür