İnternet & Teknoloji İPhone 12 almayı düşünüyorum da doğru zaman nedir sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mı düştüğü zamanlar (Telefon önerisi vermeyin bütçem buna yetiyor öğrenciyim) Güncellemeler+1 yıl Var mı kullanan? İPhone 12 almayı düşünüyorum da doğru zaman nedir sizce? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
supermaio Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Çok mantıklı seçim ve ideal bir telefon mutlaka öneririm 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyor musunuz beyefendi? Yorumla supermaio +1 yıl Evet evet Yorumla Soran +1 yıl Bir kaç soru sorabilir miyim özelden Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız olmazsanız tabii. Yorumla supermaio +1 yıl Buyrun sorun Yorumla
babyygirllssxy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Şimdi 1 19 Yorumla Soran +1 yıl 28k🙁 Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Bide yazamamı laf ediyon hahsha komik Yorumla Soran +1 yıl Abi sen ne diyon anlamıyorum da meali falan gelir mi? Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Meali gelmez knk diyorum ki yazmamamı laf ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ee sen de düzgün yaz, Türkçeyi güzel kullan en hassas noktam o benim.#YaşasınÜlkücülük🇹🇷🇹🇷 Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Ülkücü biriyle türkçenin doğru kullanışı ne alaka knk sen bence beyninde dendirt reseptörlerine bir baktır Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Kamerası en güzel telefon samsungtu bana göre iphone faaln hikaye Yorumla Soran +1 yıl Çok alakası var. Yorumla Soran +1 yıl Samsung bir yerden sonra berbatlaşıyor. Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Ben samsung seviyorım iphoneler alışamıyorum bi türlü ve yani çok para bana göre Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Ülkücü kızlar😅🤐 Yorumla Soran +1 yıl Senin fikrin o tabii Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Ben yazdığıma göre benim fikrim tabi Yorumla Soran +1 yıl Biz farklı bir şey mi dedik aslanım? Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Demedin kral ayıpsın öyle bir ima etmedim hshshjs Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Türkçeye takılma🤦♂️ Yorumla Soran +1 yıl Ahaha tamam tamam takılmam Yorumla Soran +1 yıl Bölüm olarak mı soruyorsun Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Evet veya okuyor musun hâlâ Yorumla
Farukaslan65 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ben ablama aldım bence tam zamanı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kamerası güzelse net alıcam Yorumla Farukaslan65 +1 yıl Çok güzel Yorumla Farukaslan65 +1 yıl Eğer 13 pro alabileceksen onu al alamayacaksan 12 al Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok mantıklı seçim ve ideal bir telefon mutlaka öneririm
Kullanıyor musunuz beyefendi?
Evet evet
Bir kaç soru sorabilir miyim özelden
Rahatsız olmazsanız tabii.
Buyrun sorun
Şimdi
28k🙁
Bide yazamamı laf ediyon hahsha komik
Abi sen ne diyon anlamıyorum da meali falan gelir mi?
Meali gelmez knk diyorum ki yazmamamı laf ediyorsun
Ee sen de düzgün yaz, Türkçeyi güzel kullan en hassas noktam o benim.
#YaşasınÜlkücülük🇹🇷🇹🇷
Ülkücü biriyle türkçenin doğru kullanışı ne alaka knk sen bence beyninde dendirt reseptörlerine bir baktır
Kamerası en güzel telefon samsungtu bana göre iphone faaln hikaye
Çok alakası var.
Samsung bir yerden sonra berbatlaşıyor.
Ben samsung seviyorım iphoneler alışamıyorum bi türlü ve yani çok para bana göre
Ülkücü kızlar😅🤐
Senin fikrin o tabii
Ben yazdığıma göre benim fikrim tabi
Biz farklı bir şey mi dedik aslanım?
Demedin kral ayıpsın öyle bir ima etmedim hshshjs
Türkçeye takılma🤦♂️
Ahaha tamam tamam takılmam
Bölüm olarak mı soruyorsun
Evet veya okuyor musun hâlâ
Ben ablama aldım bence tam zamanı
Kamerası güzelse net alıcam
Çok güzel