AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Telefonu eline geçiyorsa keylog at ya da her şifresi aynıdır hergün 1 tuşunu ezberlesen 1 yıla çözersin
Sürekli şifre değiştiriyor ama
sanmam en dahi yaşayan erkek benim dahiler üşengeç olur o bu kadar dahi olsa degiştirmezdi hiç yakalanmicak şey hyapardı benim gibi rahat ol
Ama öğrenmem gerek benim rahat olamıyorum çünkü içim rahat değil
İyi kalpli birisiysen için boşa rahatsız olmaz zaten içini dinle dedikleri bu
Haklısın ama eğer aldatıyorsa bunu kanıtlamam gerek
Bana kanıtladın yeter o zaten kanıtı kendi yaptı iyi biliyordur boş ver :D
Eğer aldatıyorsa rabbim bana göstersin bende ondan kurtulayım
Ha seviyorum diyorsun yani öyle desene icin rahat etmiyor belkide kurtul diye beni gösterdi baksana habire seni ondan kurtarmaya calisiyom aşırı zekiyim derken lafta mı dedim sandın anlamadım :S
Dua'dan önce geldim düşün :D
Seviyorum tabiki ama eğer bir Şerefsizlik yapıp beni aldatırsa ona karşı sevgim kalmaz nefretim kalır
nefret öfke 7 günahtan biridi seni sevmeyen birisi için neden öfkeleneceksin biz sevdiklerimize öfkeleniriz kalbinle oynattın aklınla oynatma
Seviyor beni ama en küçük tartışmamızda ayrılalım diyor ben hayır diyorum o baya zorluyor ayrılalım diye sonra öyle olsn ayrılalım diyince de hemen ayrıl zaten sen sevmiyorsun beni diyor
seni test ediyor arkadas deddigm gibi ufak su kurnazı ben daha kurnazım her ayrılalım dediginde senin ona olan bakıs acını ölcüyor sevgini neyse aşırı deha olcaksn benle konusa konusa :D
Evet sonra geri barışınca sordum niye öyle diyorsun diye seni test ediyorum dedi
ee benim dediklerim dogru işte benim gibi bir insanla milyarda 1 karsılasırsın tanımadıgına bile böyle dürüst olan
Peki niye böyle bir şey yapıyor olabilir
kahin degilim ama sonunu biliyorum ayrılcaksınız tekrar sana döncek seni sevdigini söylicek cünkü sen gibisiyle karsılasmicak baskaları senin davrandgn gibi davranmicak istersen kendini ayrılga hazırla istersen gidip gelmesini beklersin bilemem onun düsündügünü
Biliyorum zaten böyle bir şey olacağını beni elinde oynatabileceği bir oyuncak zannediyor ben öyle değilim ama illa bulurum ben onun bir hatasını bana yapmıyorum dediklerini bile yapıyor olabilir şu an
öyle yapiyor zaten :D neyse beni karıstırma içinden geleni yap
Yok niye karıştırayım sizi
İçimden gelen şu sen bekle o bir halt yapıp yakalanacak sana diyor o yüzden bekleyeceğim
Düşüncelerini teyit ediyorum belki birgün yanlıslıkla yanlıs birşeye sebep olacam o yüzden daha öteye kimse hakkında konusmayim dogru olmaz cünkü en iyisini Rabbim bilir
Bekle tabiki seni görmedim ama onun adına üzüldüm keske seni üzmese senin gibi bir insanla karsılasmak zor umarım farkına varır üzmez seni ya da daha cok üzmeden oyalamaz
Yok olmazsınız içinizi ferah tutun ben herkesi dinleyip birşeyler yapsaydım çoktan yapardım zaten
Ben herkes gibi konusmam o yüzden dedim hayırlı geceler simdiden
Şunu söyleyebilirim size benim hayatımda öyle insanlar çok oldu ve ben o insanların bana yanlış yaptıklarını onların haberi olmadan başka biri söylemeden öğrendim karşıma çıktı rabbim gösterdi o yüzden içimi ferah tutup zamanını bekleyeceğim
Bende inanıyorum sana ve göreceginede sadece çok üzülmeni istemem şunu isterim ikimizde yanılalım sen mutlu ol nasıl olursa olsun
Yanlış anlamayım ilk defa bu kadar doğru konuşan biriyle karşılaştım ve çoğu şeyde haklısınız
Üzüleceğim kadar üzüldüm zaten bundan sonrası üzülsem de çok farketmez
Senin için etmesede benim için etti , seni tanımadan düşünen birisi için en azından kendini üzme
Yok üzmem zaten üzecek vaktim yok çok yoğun çalışıyorum uykuya bile vaktim kalmıyor hele de böyle bir şey için üzmem kendimi kurtuldum derim geçer
Nerde calısıyorsun
Öğrenciyim ben daha stajım var yks'ye hazırlanıyorum
Hastanede çalışıyorum
Bence insanlara yardımcı oluyorsun ya işin içinde işin olmadıgı haldede iyi davrandıgında tüm dünyan degişir illaki yapıyorsundur belki ama daha cok her boş anında böyle olursan mutluluktanda sıkılcak kadar mutlu oldugun anlar olur
Bilmiyorum şu an hiçbir şey düşünmeden sınavı kazanıp gitmeyi düşünüyorum sadece diğer her şey boş geliyor çünkü bana artık
Eylülden beri çalışıyorum faklı farklı alanlarda çalıştım ve neyin ne olduğunu herkese iyi davranılmaması gerektiğini öğrendim çünkü bir kere iyi davranırsan o senin iyi niyetini suistimal ediyorlar sonra
evet ama seninde karakterin suistimale el vermicek sekilde olmalı 1 kere yaptıysan 1 daha sen yapana kadar yapmicagini anlamaları lazım bunuda sen belli etmenin yolunu bulcaksın ama Şu an ugrasma sınav var kafanı yorma dersten keyif al ben pek okumadım ama 1 ayda ortalaması 60 olan birisin 94'e cıkardım akıllıysan nie okuyomuyorsn felan paran yok sorular olabilir ama para veya mevki huzur getirmicegini bilecek kadar zeki olmak ekstra bir kazanım bence para da ilişkiler gibi dengede olmalı sen sınavına calıs daha sonra düsünmeye vaktin olur
Ama düşünmeden de duramıyorum bende diyorum kendime sınava çalışmalıyım ona odaklanmalıyım diye ama kendimi zorlayarak yapıyorum
Abi sendeki zeka başkalarında olsa başka işe yarasın diye uğraşırlar valla
Bence zeki insanlar popüler olmak istemez rahatına düskün olcak kadar akıllılardır çok akıllı olup meşhur olan hiçbir zeki oldugunu düsünmüyorum en azından KENDİ İSTEGİ ile
Bencede öyle
O kişinin telefonundaki dumbu bilgisayarina aktar yapamam deme kadiar her türlü sahtekarlikla bunu başarabilir 🥰🥰
Uzak mesafa ilişkimiz nasıl yapayım onu
Uzak mesafeyi takmayacak kadarda duygusuzsunuz yani boş ver ;)
Hacker bulmalısın tek başına yapabileceğin kadar kolay bir şey değil.
Bulabilsem keşke
siyah sapkalı lazım benim gibi ama yapmam seni tanımıyorum
İlla tanıman mı lazım
başka nasıl yapabiliriz ne verebilecek bana
Benim bir şekilde bulmam lazım şifresini
yaz o zaman bana
İnstagramı kolay halledersin de gmail çok zor
İnsta için birileri var yapan başka sayfalarda
Nasıl halledebilirim güvenilir birini biliyor musun instagram şifresini bulsam yeter zaten
Abla amacın ne hoşlandığın çocuğumu araştırıyon
Yok sevgilim zaten tanıdık yani birden şifresini değiştirdi nasıl halledebilirim
niye
Saçmalama