Çünkü sen dışarıda tanımadığı yabancı bir kadın değilsin. Sen onun sevgilisisin. İlişki sorumluluk gerektirir.
Sevgilisi olan bir kadın olarak bu vaziyette story atmanın, onun seni aldatmasından bir farkı yok. Bir erkek, sevgilisini aldatmak için başka bir kadına yürür. Aldatacak bir kadın, başka bir erkeğe yürümez. Kendisini erkekleri çekecek yerde ve vaziyette konumlandırır.
Herkes hayvan gibi bakacağı icin zaten kızmış. Valla hiç bir erkek ne kadar ben modernim, sevgilimin karımın ne giydiğine karışmıyorum derse desin eğer gerçekten değer veriyor ve seviyorsa bu şekilde giyinmesinden hoşnut olmaz. Evet bacakların gayet hoş, güzel ama ben seni erkek arkadaşın değilim o yüzden sana alıcı gözle bakıyorum.
Yani güzel kadınsın diye kıskanabilir ama senin sahibinmiş gibi trip atamaz. Ki hayvanlık ediyorsa, iyi. yapmışsın! senin giderin fazla, kendi kaybeder. pazar günü neler yaparsınız.
Ne var ki sonuçta güneş görmeyen yerlerin görünmüyor dimi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bende rahatsız olurdum. Bu derecesine bir foto daha atarsa ayrılırdım. Özgürsün, özgür kal zaten ama manita olduktan sonra biraz daha dikkat edilmesi gerek bazı şeylere
sorun onu giymen değil sorun erkeklerin görünce tahrik olabilecegi bir fotoğrafı paylaşman. insan dusunur sevgilim rahatsız olur der bence. sevdigim adamla beraber olayım giyme desin giymem.