İnternet & Teknoloji Bu iki bilgisayarın farkı nedir? Esmer-erkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Özellkleri aynı fiyatı farklı kasadan dolayımı fark var? Bu iki bilgisayarın farkı nedir? Cevapla Bilgisayar Soruları Nedir Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sadece kasa değil ekran kartı birinde white diyor white bi tık pahalıdır renkten dolayı ama 1 37 Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Renk önemli değilki Yorumla SAblaK +1 yıl Renk önemli değil ama bazıları görünüşte istiyor ondan seçenek koyuyorlar Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Özellik aynıysa renke niye fazla ödeyim tercih tabi Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Bu bilgisaylarda en son güncel oyunları rahatlıkla oynarmıyız Yorumla SAblaK +1 yıl Ekran kartının vramı 8gb güncel oyunlarda orta veya düşük kalitede rahat bir şekilde oynatır. Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Yükseği için 16 gb ekran kartımı lazım Yorumla SAblaK +1 yıl Evet ama oblar daha pahalıdır bu sistem şu an çok iyi bi sistem Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Tamam sağol Yorumla SAblaK +1 yıl Hayırlı olsun şimdiden Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Sağolasın ets2 için alıyom Yorumla SAblaK +1 yıl Şaka mı 8gb hayli hayli yeter o zaman, ben ets2 yi ekran kartsız oynuyorum Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Yani tır oyunlarını severim ets2 için hepsini en yüksek ayarda oynarsın dediler Yorumla SAblaK +1 yıl Doğru bunda oynarsın bende i3 işlemcinin kendi ekran kartı var 1080p düşük ayarda rahat oynıyorumBu sistemle yüksek ayarda rahat oynarsın Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Peki pubg hangi ayarda oynarım Yorumla SAblaK +1 yıl Bende ats, ets2 ve locistic smulator var rahat oynuyorum ets2 de bir de tüm map dlc leri var ona rağmen rahat oynuyorum. Yorumla SAblaK +1 yıl Pubg de pynarson bunda ama pung yüksek ayarda oynaöayı önermiyorlar çünkü bazı nesneler nedeni ile oynanmaz oluyor Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Ben zaten ets2 oynarım genelde mobil tır oyunları sıktı ets2 çok gerçekci sıkmaz bide Yorumla SAblaK +1 yıl Bir de online oynadımı hiç sıkmıyor. Yorumla SAblaK +1 yıl Mobil gibi değil çpk daha iyi Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Hangi harita daha güzel etsde Yorumla SAblaK +1 yıl Ben norveç oslo yolunu çok seviyorum manzarası da çok iyi Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Dlclerin hepsini indireyimmi Yorumla SAblaK +1 yıl Satıl aldıysan zaten indiriyor kendisi Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Satın alırım ucuz zaten Yorumla SAblaK +1 yıl Toplu alırsan daha ucuza alıyorsun. 50-60 dolar tutar ama toplu almak için fırsatları beklemeni tavsiye ederim. Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Belli günlerde indirim oluyormuş Yorumla SAblaK +1 yıl Evet bazı günlerde indirim oluyor Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Bilgisayarı bi alayımda monitörde bakacam Yorumla SAblaK +1 yıl Gtg olmayan monitörü alma tavsiye etmem Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Gtg nedir Yorumla SAblaK +1 yıl 1ms diyolar ya onların kimisi mprt kimisi gtgYani iyi olanlar gtgHz araso geçiş hızı diye geçiyor gibi düşüne bilirsin. Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Anladım araştırırım öyle alırım Yorumla SAblaK +1 yıl Alacağım zaman söylersin daha iyi olur Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl www.gaming.gen.tr/.../ Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Bu nasıl Yorumla SAblaK +1 yıl 1 ms mprt bu özelliklerine bak Yorumla Esmer-erkekk +1 yıl Tamam Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Özellikleri aynı gibi görünse de kullanılan anakart modeli ki en önemlilerinden, içindeki soğutucu, parçaların üreticileri birbirinden farklı olabilir... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sadece kasa değil ekran kartı birinde white diyor white bi tık pahalıdır renkten dolayı ama
Renk önemli değilki
Renk önemli değil ama bazıları görünüşte istiyor ondan seçenek koyuyorlar
Özellik aynıysa renke niye fazla ödeyim tercih tabi
Bu bilgisaylarda en son güncel oyunları rahatlıkla oynarmıyız
Ekran kartının vramı 8gb güncel oyunlarda orta veya düşük kalitede rahat bir şekilde oynatır.
Yükseği için 16 gb ekran kartımı lazım
Evet ama oblar daha pahalıdır bu sistem şu an çok iyi bi sistem
Tamam sağol
Hayırlı olsun şimdiden
Sağolasın ets2 için alıyom
Şaka mı 8gb hayli hayli yeter o zaman, ben ets2 yi ekran kartsız oynuyorum
Yani tır oyunlarını severim ets2 için hepsini en yüksek ayarda oynarsın dediler
Doğru bunda oynarsın bende i3 işlemcinin kendi ekran kartı var 1080p düşük ayarda rahat oynıyorum
Bu sistemle yüksek ayarda rahat oynarsın
Peki pubg hangi ayarda oynarım
Bende ats, ets2 ve locistic smulator var rahat oynuyorum ets2 de bir de tüm map dlc leri var ona rağmen rahat oynuyorum.
Pubg de pynarson bunda ama pung yüksek ayarda oynaöayı önermiyorlar çünkü bazı nesneler nedeni ile oynanmaz oluyor
Ben zaten ets2 oynarım genelde mobil tır oyunları sıktı ets2 çok gerçekci sıkmaz bide
Bir de online oynadımı hiç sıkmıyor.
Mobil gibi değil çpk daha iyi
Hangi harita daha güzel etsde
Ben norveç oslo yolunu çok seviyorum manzarası da çok iyi
Dlclerin hepsini indireyimmi
Satıl aldıysan zaten indiriyor kendisi
Satın alırım ucuz zaten
Toplu alırsan daha ucuza alıyorsun. 50-60 dolar tutar ama toplu almak için fırsatları beklemeni tavsiye ederim.
Belli günlerde indirim oluyormuş
Evet bazı günlerde indirim oluyor
Bilgisayarı bi alayımda monitörde bakacam
Gtg olmayan monitörü alma tavsiye etmem
Gtg nedir
1ms diyolar ya onların kimisi mprt kimisi gtg
Yani iyi olanlar gtg
Hz araso geçiş hızı diye geçiyor gibi düşüne bilirsin.
Anladım araştırırım öyle alırım
Alacağım zaman söylersin daha iyi olur
www.gaming.gen.tr/.../
Bu nasıl
1 ms mprt bu özelliklerine bak
Tamam
Özellikleri aynı gibi görünse de kullanılan anakart modeli ki en önemlilerinden, içindeki soğutucu, parçaların üreticileri birbirinden farklı olabilir...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!