Telefonun tersine şarj özelliğinin olması gerekiyor. Bunun için telefon marka ve modelini belirtirseniz olup olmadığına bakabiliriz. Ayrıca tabletler telefonlara göre çok daha fazla pil tükettiği için telefonunuz şarjını çok hızlı tüketebilir.
Güzel kız, zeki kız. OTG takıyorsun tabletine, ve USB kabloyuda tablet tarafına takıyorsun diğer çıkış ucu micro usb telefonuna takıyorsun. Ve telefon android ise seçenek çıkıyor sadece şarj diyorsun ve hepsi bu kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Telefonun tersine şarj özelliğinin olması gerekiyor. Bunun için telefon marka ve modelini belirtirseniz olup olmadığına bakabiliriz. Ayrıca tabletler telefonlara göre çok daha fazla pil tükettiği için telefonunuz şarjını çok hızlı tüketebilir.
Redmi 12 pro 5G
Tersine şarj var, 9 watt değerinde. Muhtemelen tableti şarj etmeye yetmeyecektir. Yine de şansınız deneyebilirsiniz.
Bunun için:
Ayarlar > Pil bölümüne giderek ters şarj düğmesini etkinleştirin.
Öyle bir düğme yok ki
Birbirine bağladığınızda seçenek çıkıyor da olabilir takar takmaz ekranda.
prize niye takmiyosun
Adaptör bozuldu alana kadar idare etmek istiyorum
benim telefonum iphone karsi cohaza takinca sarj oluyor telefonyn ya da tabletin desteklemesi lazim
OTG.
Ne?
Hadi ama Google da arama yap.
Ara kablo var zaten ayarlari nasil yapacam takiyorum telefonum sarj oluyor tabletim değil
Güzel kız, zeki kız. OTG takıyorsun tabletine, ve USB kabloyuda tablet tarafına takıyorsun diğer çıkış ucu micro usb telefonuna takıyorsun. Ve telefon android ise seçenek çıkıyor sadece şarj diyorsun ve hepsi bu kadar.