İnternet & Teknoloji Bu alarmı çıkartma yöntemini bilen var mı? daktırmaktırr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çıkmazsa iade edeceğim çok problem değil. Güncellemeler+1 yıl Trendyol üzerinden aldım böyle göndermişler. Güncellemeler+1 yıl Soruyu düzgün okuyun güzelce kavrayın ne dediğimi lütfeenn Bu alarmı çıkartma yöntemini bilen var mı? Cevapla İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Her hangi bir mağazaya götürün 0 2 Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Çıkarırlar mı diyorsun u Barış_LonelyForever +1 yıl bence çıkartırlar fişi göster
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çift taraflı iki iğneyle yapılıyor ama zor zarar verebilirsin, herhangi bir mağazaya götür çıkarırlar zaten 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Bunun aledi var o olmadan çıkaramazsın götür çıkarıversinler 1 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çıkmıyot zarar verirsin ben naptım olmadı geri götür 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aparatı var o olmadan çıkmaz o kasa da çıkartıyorlar. 1 0 Yorumla
Bol_Bol_Su_İc Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çalcanmı :D filmlerdeki gibi olmuyordur ama yakalarlar seni ben çalsam yakalayamazlar hızlı koşuyom 0 0 Yorumla
кгеам Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Madem çıkartmayı unuttular, kapıdan çıkarken de mi çalmadı. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çıkartamazsın kıyafet yırtılır 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Abi insan hiç mi kontrol etmez 0 9 Yorumla Boavistaa +1 yıl Satıcıdan bahsediyorum Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Aman yanlış anlarım falan shsjshjsjdnd Yorumla Boavistaa +1 yıl Potansiyelin var ckskdkfk İşimi sağlama alıyorum Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Haklısın valla Yorumla Boavistaa +1 yıl Mağazaya gidip çıkartmalarını rica etsene Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Kendi mağazası çok uzak herhangi bir mağaza çıkartırsa sorarım daha da uğraşmam değişim isterim Yorumla Boavistaa +1 yıl Üşeniyorum diyorsan direkt iade et çok şanssızsın ya sljcocofo Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Sen konusunda şanslıyım 😉 Yorumla Boavistaa +1 yıl Öylesin Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Seyyy galiba üzerinde unutmuşlar 😁😁😁🤪 0 4 Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Yılın tespiti 👏👏 Yorumla Metamortan +1 yıl Ustaaa bak şimdi evde güçlü mıknatıs var mı? Yoksa en yakın uydudan onu da sökmek ister misin alooo ses Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Güçlü mıknatıs da yok uydu da. Malzemelerden sadece ben varım. Yorumla Metamortan +1 yıl Kol kasın var mı 😁 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bunu çıkartmadan vermezlerde nasıl aldın 0 0 Yorumla
MasterOfLunarKinesis Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl O alarmın ne işi var orada 0 0 Yorumla
TuncerDemirim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Çaldın mı kız kıyafeti doğru söyle 😀 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 828 cevap paylaştı. Dişinle kır :D 0 4 Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Dişini kır demen daha doğru olur Yorumla ᖇaskolnikov +1 yıl Ben öyle yapmıştım. Çıkartmayı unutmuşlardı. 2 tane takılıymış meğer Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Benim dişlerim kıymetli Yorumla ᖇaskolnikov +1 yıl Bir mağazaya götürüp çıkartırabilirsin Yorumla
WetDesire Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl boyalıysa risk alma 0 1 Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Büyük ihtimalle göndereceğim değişim falan yaparlar ya da yeniden sipariş ederim Yorumla
düşlerinizinhekimi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Aşkitom iade edeceğine mağazada çıkarttır 0 3 Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Mağazası evime çok uzakta kalıyor uğraşmak istemiyorum Yorumla düşlerinizinhekimi +1 yıl İade için de gitmiycen mi kız sonuçta online sa bilmiyom Yorumla daktırmaktırr +1 yıl İnan uzak olsa ona da gitmem kdjdjdjdnsmd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Her hangi bir mağazaya götürün
Çıkarırlar mı diyorsun
bence çıkartırlar fişi göster
Çift taraflı iki iğneyle yapılıyor ama zor zarar verebilirsin, herhangi bir mağazaya götür çıkarırlar zaten
Bunun aledi var o olmadan çıkaramazsın götür çıkarıversinler
Çıkmıyot zarar verirsin ben naptım olmadı geri götür
Aparatı var o olmadan çıkmaz o kasa da çıkartıyorlar.
Çalcanmı :D filmlerdeki gibi olmuyordur ama yakalarlar seni ben çalsam yakalayamazlar hızlı koşuyom
Madem çıkartmayı unuttular, kapıdan çıkarken de mi çalmadı.
Çıkartamazsın kıyafet yırtılır
Abi insan hiç mi kontrol etmez
Satıcıdan bahsediyorum
Aman yanlış anlarım falan shsjshjsjdnd
Potansiyelin var ckskdkfk İşimi sağlama alıyorum
Haklısın valla
Mağazaya gidip çıkartmalarını rica etsene
Kendi mağazası çok uzak herhangi bir mağaza çıkartırsa sorarım daha da uğraşmam değişim isterim
Üşeniyorum diyorsan direkt iade et çok şanssızsın ya sljcocofo
Sen konusunda şanslıyım 😉
Öylesin
Seyyy galiba üzerinde unutmuşlar 😁😁😁🤪
Yılın tespiti 👏👏
Ustaaa bak şimdi evde güçlü mıknatıs var mı? Yoksa en yakın uydudan onu da sökmek ister misin alooo ses
Güçlü mıknatıs da yok uydu da. Malzemelerden sadece ben varım.
Kol kasın var mı 😁
yan keskiyle ortadan kes gitsin
Bunu çıkartmadan vermezlerde nasıl aldın
O alarmın ne işi var orada
Çaldın mı kız kıyafeti doğru söyle 😀
Cok zor
Mağazada çıkarttır
Dişinle kır :D
Dişini kır demen daha doğru olur
Ben öyle yapmıştım. Çıkartmayı unutmuşlardı. 2 tane takılıymış meğer
Benim dişlerim kıymetli
Bir mağazaya götürüp çıkartırabilirsin
boyalıysa risk alma
Büyük ihtimalle göndereceğim değişim falan yaparlar ya da yeniden sipariş ederim
Aşkitom iade edeceğine mağazada çıkarttır
Mağazası evime çok uzakta kalıyor uğraşmak istemiyorum
İade için de gitmiycen mi kız sonuçta online sa bilmiyom
İnan uzak olsa ona da gitmem kdjdjdjdnsmd
İade et reis