İnternet & Teknoloji Telefonunuzu sesli mi kullanıyorsunuz sessizde mi? ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben dört yıldır sessizde kullanıyorum alışkanlık haline geldi artık sesini açtığım zaman garip hissediyorum Telefonunuzu sesli mi kullanıyorsunuz sessizde mi? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Sesli genelde 1 0 Yorumla
Blue_Star Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Akşam sessiz sabah sesli 😂 1 1 Yorumla ft06yl 1 yıl Benimki full sessiz Yorumla
XxEsma_47 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl normalde sesli kullaniyorum ama yatakta baktigim zaman sessizde 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Seslide kullanırım, acil bir durum olabilir 1 0 Yorumla
Tartelette Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sessizde genelde alışkanlık olmuş işten dolayı 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sesli. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Sessiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sesli genelde
Akşam sessiz sabah sesli 😂
Benimki full sessiz
normalde sesli kullaniyorum ama yatakta baktigim zaman sessizde
Benim telefonum hep sessizde
Seslide kullanırım, acil bir durum olabilir
Sessizde genelde alışkanlık olmuş işten dolayı
Sessiz de benim ki hep
Liseden beri sessizde