İnternet & Teknoloji Telefonunuzda ne sıklıkta fotoğraf çekersiniz 📸? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Valla ben de fotoğraf çekme bağımlılığı var biraz 😅 gördüğüm güzel resimleri çekerim Onun İçin kamera sensör kalitesi çok önemli benim için Telefonunuzda ne sıklıkta fotoğraf çekersiniz 📸? Cevapla Telefon Soruları Kamera Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen dikkatimi çeken şeyler gördüğümde çekerim, bazen arkadaşlarla gezerken çekeriz. Köyde bahçede de yerine göre çekiyorum. 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hiç sevmem. Galerim genelde boştur çeksem bile akşamına silerim. Mesaj kutum galerım son arama listem boş olmalı. İleride Torunlarıma ne göstericem bilmiyorum 🙄 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 669 cevap paylaştı. Bir yerlere gezince en fazla 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Motorumun fotografini cektim bugün 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Pek sevmem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazen dikkatimi çeken şeyler gördüğümde çekerim, bazen arkadaşlarla gezerken çekeriz. Köyde bahçede de yerine göre çekiyorum.
Hiç sevmem. Galerim genelde boştur çeksem bile akşamına silerim. Mesaj kutum galerım son arama listem boş olmalı. İleride Torunlarıma ne göstericem bilmiyorum 🙄
Bir yerlere gezince en fazla
Motorumun fotografini cektim bugün
Her gün çekecek bir şeyler bulurum
Pek sevmem.
Her an çekiyorum :D