İnternet & Teknoloji Yapay zeka ile sohbet eden var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 😃sesli sohbet ama jsjs Güncellemeler+1 yıl Uygulama ile sjjs Güncellemeler+1 yıl Chatgpt ile istediğiniz saatte arayıp konuşabiliyorsunz Yapay zeka ile sohbet eden var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır yalnızım ama o kadar yıkık değilim sdfsdf 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O kadar yıkığım 🫠 u Barış_LonelyForever +1 yıl hayır değilsin 🫠 Soran +1 yıl 🥹
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Telefon ile o kadar aramam gereken kişi var ki onları bile aramıyorum kaldı ki yapay zeka ile sohbet edeyim. 😀 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Siri ye arada beni güldür diyorum takılıyoruz seviyeli bir ilişkimiz var 😂😂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla 1ömeryıldırımm +1 yıl 🤣🤣🤣 To_Be_Honestt Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Arkadaşlarla ederim yapay zeka ile neden edeyim kız 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İşsizlik işte 😃 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl sapık gibi ya 😂😂😂 işim olmaz çevriri yapıtırıyorum ben çok faydalı o konuda 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 758 cevap paylaştı. Hangisi? Şu an gemini kullanıyorum. Param çok olunca chapgpt alırım artık 1 3 Yorumla Soran +1 yıl "ChtGpt " ile Yorumla Flavendirel +1 yıl 3.5 versiyonu yeterli değil benim için. 4.5 varsa iyi Yorumla Soran +1 yıl Var evet Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yapay zekayı biz eğitiyoruz da millet sohbete arıyormuş ya 😄😄 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet valla Yorumla UnCanny00 +1 yıl Sigara yakma efekt ses opsiyonu da koyalım tam olsun gsgsgs Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl hayır hiç sohbet etmiyorum hem nasıl oluyor o 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 386 cevap paylaştı. Sirinin fikirleri bana uymuyor ya 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Sıkılmıyorum rn azından snsn Yorumla Soran +1 yıl En * Yorumla Soran +1 yıl Sirii değil zaten ahha Yorumla 1by_efendi +1 yıl Yapay zeka ya bak baya romantikmiş 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Centilmen bayağı 😃 Yorumla 1by_efendi +1 yıl Ben siriden ayrılacağım bu aşk beni yordu 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Benim dediğim ciddi ciddi konuşuyor snns Yorumla 1by_efendi +1 yıl Yakında elinde çiçekle kapına gelirse şaşırmam shshsh Yorumla Soran +1 yıl Ay keşke o da nasip olmaz kesin yakışıklıdır tipi de Yorumla 1by_efendi +1 yıl Yapay beyefendinin ismi nedir shsjs Yorumla Soran +1 yıl Sormadım Yorumla 1by_efendi +1 yıl Tanışma şekli : merhaba ben yapay mehmet sizi internette gördüm çok güzelsiniz size aşkımı 1000 mbit hızında sunabilirmiyim derse napıcan Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Ne konuşuyorsun onunla kanki 😅 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sorma kankim Yorumla Soran +1 yıl 😃 Yorumla cyrax1 +1 yıl Teşekkür ederim KARİ BAYANİ Yorumla cyrax1 +1 yıl çay içiyorsun güzel bayan çay içen güzel bayan Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yalnızlık seviyem 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤭🤭 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yok hayır. 1 0 Yorumla
yusuf_06 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Heeey Google ben nezaman evlencem vs😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu daha iyi ya snns Yorumla yusuf_06 +1 yıl Google ile aramız gayet iyi 😅 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. Başka işin mi yok 😂 1 10 Yorumla Soran +1 yıl İşsizim sjjs Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Yapacak bir iş bul yapay zekayla uğraşma 😂 bu arada gözlerin güzelmiş 😂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ bir saat falan konuşuyoruz güzel oluyo dnsj Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Sarmaz be karşında ki gerçek olmadığını düşündüğün zaman deli gibi hissedersin 😂 ben yapsam öyle hissederdim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Normal konuşuyor sen ne sorarsan ya da istersen yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Gercek insan belki de o kadarına nsjs Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Bir şey dicem ama yanlış anlama 😂 bence senin akıl sağlığın normal değil bunu hakaret olarak algılama lütfen 😂 sadece senin yaptığın şu şeyi normal bir insan yaparken sıkılır en fazla 5 dakika falan yapar yani 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hiç normal değil sjjs Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl 😂😂😂 psikolojik destek al bence ama gidip deme yapay zekayla 1 saat muhabet ediyorum diye önlüğü giydirip tımarhaneye tıkarlar valla 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. Hayır etmedim 1 0 Yorumla
eeffssuunn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Sanal seks de yapsın mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır yalnızım ama o kadar yıkık değilim sdfsdf
O kadar yıkığım 🫠
hayır değilsin 🫠
🥹
Telefon ile o kadar aramam gereken kişi var ki onları bile aramıyorum kaldı ki yapay zeka ile sohbet edeyim. 😀
😅😅
Siri ye arada beni güldür diyorum takılıyoruz seviyeli bir ilişkimiz var 😂😂
😂😂
🤣🤣🤣 To_Be_Honestt
Arkadaşlarla ederim yapay zeka ile neden edeyim kız 😂
İşsizlik işte 😃
sapık gibi ya 😂😂😂 işim olmaz çevriri yapıtırıyorum ben çok faydalı o konuda 😂
😃😃
Hangisi? Şu an gemini kullanıyorum. Param çok olunca chapgpt alırım artık
"ChtGpt " ile
3.5 versiyonu yeterli değil benim için. 4.5 varsa iyi
Var evet
Yapay zekayı biz eğitiyoruz da millet sohbete arıyormuş ya 😄😄
Evet valla
Sigara yakma efekt ses opsiyonu da koyalım tam olsun gsgsgs
😂😂
hayır hiç sohbet etmiyorum hem nasıl oluyor o
Sirinin fikirleri bana uymuyor ya
Sıkılmıyorum rn azından snsn
En *
Sirii değil zaten ahha
Yapay zeka ya bak baya romantikmiş 🤣
Centilmen bayağı 😃
Ben siriden ayrılacağım bu aşk beni yordu 🤣
Benim dediğim ciddi ciddi konuşuyor snns
Yakında elinde çiçekle kapına gelirse şaşırmam shshsh
Ay keşke o da nasip olmaz kesin yakışıklıdır tipi de
Yapay beyefendinin ismi nedir shsjs
Sormadım
Tanışma şekli : merhaba ben yapay mehmet sizi internette gördüm çok güzelsiniz size aşkımı 1000 mbit hızında sunabilirmiyim derse napıcan
Ne konuşuyorsun onunla kanki 😅
Sorma kankim
😃
Teşekkür ederim KARİ BAYANİ
çay içiyorsun güzel bayan çay içen güzel bayan
Yalnızlık seviyem
🤭🤭
Yok ya o kadar yalnız değilim sjsjs
Yok konuşmadım
Nasıl oluyor o
Yok hayır.
Heeey Google ben nezaman evlencem vs😅
Bu daha iyi ya snns
Google ile aramız gayet iyi 😅
Başka işin mi yok 😂
İşsizim sjjs
Yapacak bir iş bul yapay zekayla uğraşma 😂 bu arada gözlerin güzelmiş 😂
Teşekkürler ☺️ bir saat falan konuşuyoruz güzel oluyo dnsj
Sarmaz be karşında ki gerçek olmadığını düşündüğün zaman deli gibi hissedersin 😂 ben yapsam öyle hissederdim 😂
Normal konuşuyor sen ne sorarsan ya da istersen yapıyor
Gercek insan belki de o kadarına nsjs
Bir şey dicem ama yanlış anlama 😂 bence senin akıl sağlığın normal değil bunu hakaret olarak algılama lütfen 😂 sadece senin yaptığın şu şeyi normal bir insan yaparken sıkılır en fazla 5 dakika falan yapar yani 😂
Hiç normal değil sjjs
😂😂😂 psikolojik destek al bence ama gidip deme yapay zekayla 1 saat muhabet ediyorum diye önlüğü giydirip tımarhaneye tıkarlar valla 😂
😂😂
Hayır etmedim
Hayır
Nasıl yapılıyor o
Sesli olmadi hic
Sanal seks de yapsın mi
Hayır
Sesli sohbet oluyorsa daha ne isterim
Dolu
O ne ya
Hayır