Virüs olmadığına eminim, daha önce indirmiştim çünkü.
Ağ hatası, kurulum başarısız oldu gibi hatalar veriyor.
Win 7 Home Basic kullanıyorum.64 bit.
İndirdiğin program lisanslı bir program ve sen kaçak sürümü indirmeye çalışıyorsun. İndirdiğin programda büyük olasılık adobe'un kendi sunucularından çekilmiyor. O programı illa istiyorsan özel mesaj yaz bana ordan devam edelim.
Güvenlik engellemez. Program ya yanlış yükleniyordur ya da eksik bir dosya vardır. ya da onunla ilgili bir program daha vardır kurulmamıştır onu kurmadan diğeri kurulmaz bu arada program nedir?
saglamindir.net/adobe-dreamweaver-cs6-full-turkce-indir-download
Bu program.. Daha önce de kurmuştum bu siteden, hata vermemişti. Ağ hatası ve kurulum başarısız diye hatalar veriyor.. Bilgisayara daha hiç bir program falan yüklemedim ki bunu etkileyebilecek. Microsoft Security ve Winrar indirdim sadece. Güvenlik duvarı ayarları falan hep açık ama acaba orada mı bir değişiklik yapmalıyım?
Cevap
9Cevap
Yönetici olarak çalıştır seçeneğinden yüklemeyi dene ayrıca hangi Windows sürümünü kullandığını ve hangi programı yüklemeye çalıştığınıda söylersen daha net yardımcı olabiliriz.
Hangi windows sürümünü kurdun bilmiyorum ama Win7 veya Win8 ise yönetici olarak çalıştır
evet o engelliyor ya da kullandığın tarayıcı engelliyor farklı tarayıcıdan dene.
Ozman pasif hale getir virus pargramini tekrar dene
Sorunu net bisekilde yaz yardimci olayim ne. indiriyosun hangi tarayicidan. indiriyosun ya da pcde olan herhangi bir setupu kurarkenmi hata veriyo
Bunu indirmeye çalışıyorum. İndirirken başarısız ağ hatası diyor.4 tane linkten 3 tanesi öyle bir hata verdi. Sonra 1 tanesini indirdim onu da kurarken kurulum başarısız dedi.
Ama bu linklerde virüs olmadığına eminim. Daha önce indirmiştim çünkü..
Bilgisayara yeni format attığım için bir ayarı falan değiştirmem mi gerekiyor?
Yüklemek istediğin programın Setup dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır de
Ay sağol.
Güle güle kullan :)
Hhahahahahahhhha :DDD
antıvırus izin vermiyordur.
ahh windows ahh :D
güvenlik önlemlerinden biri engelliyor olabilir
Sence güvenlik ayarlarında ya da başka ayarlarda ne gibi değişiklikler yapmalıyım?
Engelleyebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?