Erkek arkadasimin sadece bir kez taniştıgım evli kız arkadasıni instagramda ekledim. Erkek arkadasimin surekli mesai arkadasi olan ama aşırı yakın olmadığı benim yaşlarimda bir kızdı. kız da sevgililme beni eklemis demis not sevgilimin instasi yok
Sevgilim beni utandırıyorsun dedi. Az cool ol cocuk cocuk islerle ugrasma dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence uygun değil, sadece tanıştığın bir insanla ne samimiyetin var ki?
Haklisiniz da her zaman sevgilimde hata olirdu bu sefer bende oldu ne yaparim bilmiyorum
O da seni takip etmediyse takipten çıkabilirsin.
Sen ekleseydin ben sana ceza olarak 2 dudak öpme verirdim
Aynen niye ekleme gereği duydun ki
Güvenim azdı uzun zamandır hemşir kendisi bin tane kız var yeni hastane hepsi kendi yaslarinda çıtır cıtır kızlar
Eşin işi gereği o şekilde madem güvenmiyorsun niye evlendin
Evli degiliz
O zaman ona göre hareket et
Ya onu o şekilde kabul edeceksin
Ya uzatmadan bitir ilişkiyi
Nereye kadar devam edecek kıskançlık
O calismaya baslamadan once hic kiskanmazdım yaklasik 6 yildir beraberiz 6 aydir kıskanıyorum. Nasil gecer bilmiyorum ona yanlislikla eklemisim dedim kendisine beni sogutuyorsun dedi. Dün laf arasinda baskasjna bakmiyorsun dimi dedim bunaltiuorsun beni dedi israr etsem de bakmiyorum demedi
Bazen insanları salmak gerekiyor
Gerçek yüzlerini görmek için
Haklisiniz
Yaşa ve gör demekki artık o hayatı istiyor
Zor zamaninda ben yanindaydim simdi rahata erip baska biri ile kendi gibi memur kızla hayat kurması biraz yaptigin binayi yikmak gibi gelmeye basladi. Ben beyaz yakayım onun icin kucuk sehirlerdeyim kucuk sehir bizim gibileri harcarlar onun icin harcanıyorum diyebilirim
O zaman sende gereğini yap bendi beyaz yaka insanlar ile samimi ol kısasa kısas
Ben turkiyede cok buyuk bir firmanin lojistik depo şefiyim ve gordugum insanlar sadece tırcı benden baska depoda surekli duran biri yok tırciyla mi samimi olayim ki hepsiyle aram iyidir de hepsi abimdir amcamdir 😄
Ne diyeyim ki öyle diyorsan öyledir 😂
Ben istemez miyim İzmir'de İstanbul'da plazada kahvemi yudumlamak bu canım cocuk icin kucucuk sehirde depoda mudurluk yapiyorum
Hayatı başkasına göre değil kendin için yaşamayı öğrenirsin
Değil tabii ki
Değil