İnternet & Teknoloji İki tane telefonum var sizce gereksiz mi? velwme Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İki tane telefonum var sizce gereksiz mi? Cevapla Telefon Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Senin kullanım ihtiyacına göre değişir 0 0 Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bazen şarjın bitebilir diğerini kullanırsın 0 2 Yorumla velwme +1 yıl Öyle yapıyorum Yorumla Yenigizliüye +1 yıl Harika bendede 2 tane var diğerinin şarjı çabuk bitiyor başka bitane var onu yapabilirsem onu kullanırım Yorumla
LadyEbrar Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bazen işi yararda ikisine de sahip çıkmak zor olmuyor mu? 0 1 Yorumla velwme +1 yıl Hayır olmuyor Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bence gereksiz. İş için dahi almıyorum. İkinci telefonu. 0 0 Yorumla
rascalovvvvvv Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl iş telefonu muhabbetiyse hayır, öbür ihtimallerde evet 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Biraz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl iki telefon, iki hatmı? 0 2 Yorumla velwme +1 yıl Hayır tek hat var, yeni aldığım telefona çok yüklenmiyorum 128 GB hafızası olmasına rağmen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gerekliyse sıkıntı yok 🤷♂️ senin için zor olmuyorsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Senin kullanım ihtiyacına göre değişir
Bazen şarjın bitebilir diğerini kullanırsın
Öyle yapıyorum
Harika bendede 2 tane var diğerinin şarjı çabuk bitiyor başka bitane var onu yapabilirsem onu kullanırım
Bazen işi yararda ikisine de sahip çıkmak zor olmuyor mu?
Hayır olmuyor
Bence gereksiz. İş için dahi almıyorum. İkinci telefonu.
iş telefonu muhabbetiyse hayır, öbür ihtimallerde evet
Yedekte dursun lazım olur illaki
Biraz.
iki telefon, iki hatmı?
Hayır tek hat var, yeni aldığım telefona çok yüklenmiyorum 128 GB hafızası olmasına rağmen
gerekliyse sıkıntı yok 🤷♂️ senin için zor olmuyorsa
Evet gereksiz
Gereksiz
İş ve özel hayat