İnternet & Teknoloji Bilgisayarın sol yanındaki ekran soketi kırıldı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ekran soketi kırıldı yerine girmiyor ne yapmalı ne kadar masraf çıkar Güncellemeler+1 yıl Bilgisayaeda ekran görüntüsü yok kırıldığundan beri siyah ekran Bilgisayarın sol yanındaki ekran soketi kırıldı? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Neden kırıldı açılırken mi 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Zaten 3 yıldır orası açıktı bugün açarken kırılmış Yorumla Richardgör +1 yıl Canım menteşen kırılmış, lenovo olabilir mi bu Yorumla Soran +1 yıl Aynen lenovo Yorumla Richardgör +1 yıl 1000tl den aşşağı dokunmazlar Yorumla Richardgör +1 yıl Klasik sorun , tüm kenovoladda kırılıyor Yorumla Richardgör +1 yıl Garantin var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok servise mi götürmeliyim Yorumla Soran +1 yıl Yoksa herhangi bir bilgisayarcı olur mu Yorumla Richardgör +1 yıl Garanti varsa garantiden yaptır, benim başıma 2 kere geldi, 2. De yeni menteşe yuvası aldım aldım şimdi sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Ekran görüntüsünün gitmesi normal mi Yorumla Richardgör +1 yıl Garanti yoksa herhangibir telefoncu veya bilgisayarcı, kırılan vidanın girdiği teri 404 ile yapıştıracak Yorumla Richardgör +1 yıl Menteşenin vidasının girdiği parça kırılmış, bir de menteşe yağkanıp yumuşatıkacak Yorumla Soran +1 yıl Görüntü gitmesi normal mi Yorumla Richardgör +1 yıl Değil, konnektörde gitmiş ya da yerinden çıkmış Yorumla Richardgör +1 yıl Mainboard ile lcd arasında bir kınnektör var, kolay kolay bişi olmaz ama enteresan Yorumla Soran +1 yıl Yetkili servise gidiyim dimi direk yapıştırsalar olmaz :( bu aralar üstümde bir şey var Yorumla Richardgör +1 yıl 5 yıl geçtiyse servis tapmam diyor Yorumla Richardgör +1 yıl Yapmam* Yorumla Soran +1 yıl Parayla da mı yapılmıyor Yorumla Richardgör +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Aa nasıl yaptırıcam ozaman ben bunu Yorumla Richardgör +1 yıl Bilgisayarcılara gidicen, ben kadıköyde yaptırdım Yorumla Soran +1 yıl Swnin de mi böyle oldu seninkinin ismini versene memnunsan oraya gidiyim Yorumla Richardgör +1 yıl Memnunum ama biraz pahalı Yorumla Richardgör +1 yıl Kadıköy yazıcıoğlu iş ganını bilir misin Yorumla Soran +1 yıl Olsun Yorumla Richardgör +1 yıl Hanını Yorumla Soran +1 yıl Biliyom ben bunu nasıl götürücem peki kıeılır ki katlamaya çalışsam Yorumla Richardgör +1 yıl Ben içine karton koyup bantlamıştım, arabata koyup götürdüm Yorumla Richardgör +1 yıl Bş daha lenovı alma Yorumla Soran +1 yıl Aynen kesinlikle almicam Yorumla Soran +1 yıl Kime gidiyim orada Yorumla Richardgör +1 yıl Yazıcıoğlu iş hanının solundaki habdan gir Yorumla Richardgör +1 yıl Sapdaki merdivenlerden 2. Kata çık Yorumla Richardgör +1 yıl Geniş dükkanda kamil ustayı sor Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı. Akıllı vida menteşe tamamdır 0 0 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl 500 ü geçer o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyi var tam olarak servise mi vermeliyim Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Servise götürcen anjiyo yapılması lazım Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. 3 bin 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Kiz olms 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kolay onun yapımı 0 34 Yorumla Soran +1 yıl Ekran görüntüsü yok ama bu çıktığından dolayı galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam fotoğraf var mı Yorumla Soran +1 yıl https://hizliresim.com/aubj82o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söküp bakmak lazım keşke erken müdahale etseydiniz panel kırılmadıysa menteşe yapılır Yorumla Soran +1 yıl Kırıldıysa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz masraflı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakmak gerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Videosu var mı Yorumla Soran +1 yıl Ekran mı yenilenir en kötü senaryoda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet panel en kötü cihaz eski mi Yorumla Soran +1 yıl Biraz eski Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bakabilme şansım olsa müdahale edip bakardık Yorumla Soran +1 yıl Videosunu nasıl çekebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fake inst var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açılışı ve o kısmı Yorumla Soran +1 yıl uploadnow.io/.../a2b85f12-6bd7-4b90-a7f4-0b194449b51d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açılmıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düştü mü Yorumla Soran +1 yıl Önceden düştü bugün silerken de kırıldı :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Panelde hasar yoksa iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakmak lazım Yorumla Soran +1 yıl Kesin vardır bunu servis kabul etmez mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüksek fiyat çıkar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kablosu dur belkş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yasıyn Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka cihazın yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakayım diyecektim Yorumla Soran +1 yıl Yok ya tek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok ihtiyacın oluyosa bi kontrol edelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptırdın mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden kırıldı açılırken mi
Zaten 3 yıldır orası açıktı bugün açarken kırılmış
Canım menteşen kırılmış, lenovo olabilir mi bu
Aynen lenovo
1000tl den aşşağı dokunmazlar
Klasik sorun , tüm kenovoladda kırılıyor
Garantin var mı
Yok servise mi götürmeliyim
Yoksa herhangi bir bilgisayarcı olur mu
Garanti varsa garantiden yaptır, benim başıma 2 kere geldi, 2. De yeni menteşe yuvası aldım aldım şimdi sorun yok
Ekran görüntüsünün gitmesi normal mi
Garanti yoksa herhangibir telefoncu veya bilgisayarcı, kırılan vidanın girdiği teri 404 ile yapıştıracak
Menteşenin vidasının girdiği parça kırılmış, bir de menteşe yağkanıp yumuşatıkacak
Görüntü gitmesi normal mi
Değil, konnektörde gitmiş ya da yerinden çıkmış
Mainboard ile lcd arasında bir kınnektör var, kolay kolay bişi olmaz ama enteresan
Yetkili servise gidiyim dimi direk yapıştırsalar olmaz :( bu aralar üstümde bir şey var
5 yıl geçtiyse servis tapmam diyor
Yapmam*
Parayla da mı yapılmıyor
Evet
Aa nasıl yaptırıcam ozaman ben bunu
Bilgisayarcılara gidicen, ben kadıköyde yaptırdım
Swnin de mi böyle oldu seninkinin ismini versene memnunsan oraya gidiyim
Memnunum ama biraz pahalı
Kadıköy yazıcıoğlu iş ganını bilir misin
Olsun
Hanını
Biliyom ben bunu nasıl götürücem peki kıeılır ki katlamaya çalışsam
Ben içine karton koyup bantlamıştım, arabata koyup götürdüm
Bş daha lenovı alma
Aynen kesinlikle almicam
Kime gidiyim orada
Yazıcıoğlu iş hanının solundaki habdan gir
Sapdaki merdivenlerden 2. Kata çık
Geniş dükkanda kamil ustayı sor
Akıllı vida menteşe tamamdır
500 ü geçer o
Neyi var tam olarak servise mi vermeliyim
Servise götürcen anjiyo yapılması lazım
3 bin
Kiz olms
Kolay onun yapımı
Ekran görüntüsü yok ama bu çıktığından dolayı galiba
Tam fotoğraf var mı
https://hizliresim.com/aubj82o
Söküp bakmak lazım keşke erken müdahale etseydiniz panel kırılmadıysa menteşe yapılır
Kırıldıysa
Biraz masraflı
Bakmak gerek
Videosu var mı
Ekran mı yenilenir en kötü senaryoda
Evet panel en kötü cihaz eski mi
Biraz eski
Yani bakabilme şansım olsa müdahale edip bakardık
Videosunu nasıl çekebilirim
Fake inst var mı
Açılışı ve o kısmı
uploadnow.io/.../a2b85f12-6bd7-4b90-a7f4-0b194449b51d